یه نظرهایی که باید تازه کار ها بدانند ؟ نظر شما چیه؟

والا از چی بگم ؟
اول باید بفهمید که اگه پول ندارید دنبال یاد گیری این چیزا نرید بهتره
از خرید یه کامپیوتر درست وحسابی شروع می کنیم الان اگه بخواید واقعاً یه کامپیوتر بخرید باید 2 میلیون حداقل (البته اگه عقل سالم) یا 5 میلیون و بیشتر (6م )پول کامپیوتر گرافیک بدید پرینتر هم که نگو اون پرینتری که باهاش کار می کنن اعلامیه ترحیم و کارت تولد می زنن 9 تومنه ؟ اگه دیگه بخای حرفه ای بشی باید تبلت هم بگیری واویلاست ...
بعد کار فتوشاپ رو در اصل دخترا از ما گرفتن با پول کم قانع اند در حد 150 تومن ؟ پس باید خودمون مغازه بزنیم ما هم که نمی تونیم مغازه بزنیم پول مغازه و اجارش هم نمی زاره مخصوصاً اگه شهرستانی باشید چون مشتری هم کمه . مغازههایی هم که جاشون خوبه خیلی گرون می دن هم اجاره هم پیش قیمت زمین و مغازه خیلی باعث عقب موندگی می شه چون هیچ کاری نمی شه کرد اما از اون طرف برای دولت خوبه
من رفتم یه چند تا کار پروژه ای کردم برای یه مغازه: پرینترش 9 میلیون - دو تا پرینتر سیاه و سفید هم یکی اش 3 میلیون . اما کامپیوترش در حد 1 تومن می گفت : اینجا نمی ارزه بری کامپیوتر قوی بخری
کاری هم طراحی نمی کرد بلد نبود ولی خودش عملی کار کرده بود یاد گرفته بود البته اینجوری یه فوایدی هم داره با اینکه نمی دونست بریج چیه همه کارها رو با سورس هایی که از سایت ها می گرفت می کرد خب در هر صورت پول باعث یاد گرفتنش بود دیگه
ولی یه نکته دیگه هم هست که مشتری خیلی سریع کارشو می خواد اما طراحی طول می کشه ....اصلاً پول هم نمی خواد بده ها !

بعد می رسی به آموزش ؟
تو شهرستان ما یه لیسانس برق فنی حرفه ای آورده بود باید در س می داد از 8 تا 12... اما نیم ساعت هم درس نمی داد هیچی ! غلط هم می گفت من تصحیحش می کردم ؟ هیچی هم سر کلاس طراحی نمی کرد سایز ها رو رهم نمی دونست ولی زرنگ بود و فنی حرفه ای رو سر کار گذاشته بود با قیافه اش..... نکنیداینکارها رو حرومه یه نفر اونجا بود گفتم بهش برو 4 یا 6 تومن بده یه دی وی دی آموزشی بگیر نگاه کن گفت من 2 تومن دادم فنی حرفه ای دستام لرزید مستاجر بود و باباش کارمند هر چند که کارمندی واسه ما بی پول ها گنجه
این مربی دلشم نمی سوخت بره یه سی دی آموزش فتوشاپ بگیره برای ما بزاره البته سی دی آموزش فتوشاپ 7 بود که فکر کنم از مربی های قبلی گیر آورده بود یا تو آشغال ها پیدا کرده بود اون سی دی هم که ماشالله حرفه ای حرفه ای بود و فقط حرف می زد
فکر کنم خیلی جاها اینطور باشه دغل باز زیاده
پس چطور می شه یاد گرفت : چاره اش تهرانه که اونم پول نداریم ؟
من رفتم تهران پرسیدم چقدر گفت 565 تومن این دیزاین ایلاستریتور و فتوشاپ همبخای می شه دیگه 1.5 ولی مثل اینکه حرفه ای هم نبود می گفت ا یه سری آموزش مبتی می دیم و یه چند تا کار می کنیم
بری اونجا خونه هم که باید بگیری یه خوابگاه پرسیدم گفت 300 تومن به بالا فکر کنم اتاق های 10 تخته اش این جوری باشه
خلاصه هزینه کلاس ها بالا و هزینه خونه هم بالا این تهران اینقدر گرونه که فکرشو نمی تونی بکنی از هیچی پول در میارن باید یه چند میلیونی بدی تا این کار رویاد بگیرید معلوم هم نیست حتی بری و کلاه بردار باشن و مثل فنی و حرفه ای ایران
البته شاید کلاس های هزینه پایین هم باشه مثل جهاد دانشگاهی ولی باز پول خونه پدر در آره خوابگاه هم که همه جور جونوری توش هست مجتمع فنی انقلاب هم رفتمو پرسیدم اونجا هم گرون بود 400 یکی از کلاساش
عکاسی هم دیگه جزو این کار گرافیک هم هست احتمالاً اونم گرونه دیگه ؟
میرسیم به آموزش از رو کتاب و فیلم که هم طول می کشه.... ماهی گری یاد نمی دن.... خیلی مبتی اند باید چندین پک و . .. بخرین تا بعد از دو سال یه چیزایی گیرتون بیاد
آموزش های اینترنت و سایتها هم اکثرشون بازاری نیست و باز هم کار رو باید از یه نفر یادگرفت نمی شه هی فیلم و کتاب خوند و بلد شد اوستا می خواد
اما یه چیز دیگه هم هست اونم استعداد طراحی و دست طراحیه که اگه نداری بی خیال شو نقاشی ات خوب نیست حرفه ای نمی تونی بشی
خلاصه بری کارگری بهتره تا تو فکر کار گرافیک باشی !

جدیدترین ارسال ها

بالا