با سلام به دوستان یه نرم افزار می خوام که موسیقی رو بی کلام کنه. با تشکر
M mahjob New Member Sep 29, 2005 #1 با سلام به دوستان یه نرم افزار می خوام که موسیقی رو بی کلام کنه. با تشکر
Aftabgardan-cc Active Member Sep 29, 2005 #2 از Adobe Audiotion استفاده كن، بهترينه! اما اگر آموزش ميخواي، خيلي سريع پاشو برو سر كوچهتون و مجله "رايانه خبر" شماره 15 (ماه شهريور) رو بخر، از شانس تو، توي همين شماره توضيح كاملي در اين باره داده. موفق باشيد... (;
از Adobe Audiotion استفاده كن، بهترينه! اما اگر آموزش ميخواي، خيلي سريع پاشو برو سر كوچهتون و مجله "رايانه خبر" شماره 15 (ماه شهريور) رو بخر، از شانس تو، توي همين شماره توضيح كاملي در اين باره داده. موفق باشيد... (;
M mahjob New Member Oct 5, 2005 #3 خیلی ممنون از راهنمایی شما ولی من هم کتاب وهم سی دی adobe audiotion v رو دارم چیزی تو این رابطه نگفته ولی حتما مجله رو می گیرم . با تشکر فراوان
خیلی ممنون از راهنمایی شما ولی من هم کتاب وهم سی دی adobe audiotion v رو دارم چیزی تو این رابطه نگفته ولی حتما مجله رو می گیرم . با تشکر فراوان
H hamdam Member Oct 5, 2005 #4 تا اونجایی که من میدونم نرم افزاری برای این کار وجود نداره فقط اونایی که کار میکس انجام میدن با دستگاههای مخصوص این کارو انجام میدن
تا اونجایی که من میدونم نرم افزاری برای این کار وجود نداره فقط اونایی که کار میکس انجام میدن با دستگاههای مخصوص این کارو انجام میدن