یه نرم افزار باز کردن uv میخاستم واسه مایا میشه راهنماییم کنید

sassyboy

Member
این نرم افزارو دارم ولی سریال میخادUVAutoRatioPro-2.5.2 هر چقدر هم میگردم سریالشو پیدا نمیکنم plzzzzzz کممک:sad::sad:

با سلام اول که اگه ممکنه یه کم درباره این برنامه برامون توضیح بده و یه مفدار از قابلیتهاش بنویس چون اگه اشتباه نکنم و یه کم شانس داشته باشی باید داخل برنامه هام باشه.اینم بگم که خودم تا حالا باهاش کار نکردم تا اینکه الان شما گفتید واسهUV Textor هستش (واسه آشنایی خودم می خوام)

sassyboy

Member
راستش خودم هنوز نتونستم باهاش کار کنم واسه همین سریال میخوام اگه سریال ندی نمیشه کار کرد:sad:

با سلام مجدد بازم منم. دوست عزیز متاسفانه یا شما خیلی بدشانسی یا من تو بی نظمی آخرتشم.شرمنده بخدا هر چی می گردم پیداش نمی کنم.

zzmm14

Active Member
این نرم افزارو دارم ولی سریال میخادUVAutoRatioPro-2.5.2 هر چقدر هم میگردم سریالشو پیدا نمیکنم plzzzzzz کممک:sad::sad:

باسلام
شما بهتره بااین برنامه UV کنید(UVLayout v2 Pro)

لینک مستقیمش رو پیدا میکنم و واست میگذارم

آخرین ویرایش:

Hamed_8

Member
حامد جان منم با این کار کردم ولی این برنامه آبجکت های با مش های بالا رو uv رو باز میکنه یا شاید واسه من اینجوریه:sad:

من فقط برای صورت از نرم افزارهای خارجی استفاده میکنم و بقیه رو داخل خود مایا درست میکنم

این نرم افزار هم خیلی خوب صورت رو یو وی میده و برای های پلی هم اگه جواب نده از مادباکس استفاده میکنم

مدلهای لو پلی رو هم باهاش یو وی دادم و مشکلی هم نداشتم

جدیدترین ارسال ها

بالا