یه مشکل کوچیک دیگه با SQLite - فکر کنم جدا کننده فیلد ها

تو برنامه از SQLite استفاده کردم
یه دیتابیس برای نگهداری مطالب و جستجو در اون دارم
جستجوی من ترکیبی و با استفاده از چندتا like است. اکثر مواقع درست جواب می ده ولی بعضی موقع ها دیدم یه فیلدهایی رو بر نمی گردونه
چک کردم دیدم بعضی فیلد ID ها با فیلد بعدیشون قاطی می شن و در جواب بر می گردن
از اونجا که مطالب من کامپیوتری بود از کاراکترهای ویژه مثل \ , / , > . < و ... استفاده می شد و تا اونجایی که مت می دونم جدا کننده فیلدها (( | - pipeSign)) است
امکانش هست جدا کننده رو یکم پیچیده تر کنیم که با متن اشتباه نشه مثلا بذاریم |||

آقا حامد اشکال نداره که ما هر از چند گاهی از این برنامه ها مثلا یه اشکلاتی می گیریم

ننیت من بهبود کاره

اصلا راستش یه چیزی که منو خیلی به MMB علاقه مند کرد همین SQLite بود
چند چیز هستش که من تو برنامه ها و وب سایت هایم استفاده کنم یکیش دیتابیس و یکیش نمای درختی
:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که اطلاع دارین در پلاگین SQLite دستوراتی برای تغییر جداسازها وجود داره، حالا پیشنهاد من این هست که از کاراکتری برای جداساز استفاده کنید که شکل گرافیکی ندارن ودر نوشته ها بکار نمیرن، منظورم کاراکترهای 0 تا 32 جدول ASCII هست.
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2]Delimiter$ = [color=#000090][b]CHR[/b][/color]([color=#ff0000]30[/color]) 
[color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("SQLite","Delimiter$") 
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("SQLite","SetRecordDelimiter") 

Delimiter$ = [color=#000090][b]CHR[/b][/color]([color=#ff0000]25[/color]) 
[color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("SQLite","Delimiter$") 
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("SQLite","SetFieldDelimiter")[/SIZE][/FONT]

یه چیزه دیگه فکر نمی کنید بعضی کاراکتر ها که تو دستورات sql هم استفاده میشن مشکل ساز هستند مثل %
که می تونه دستور like را خراب کنه
این کلا همه جا هست با یه سری پارامترها میشه برنامه رو از کار انداخت تو ویژوال استودیو دات نت هم اگه تو تکست باکس جستجو از این پارامترها بزنی مشکل می خوره
البته زمانی که از sql در کد برنامه استفاده کنی در حالی که از روال ذخیره شده استفاده کنی این طور نمیشه یا یه سری پارامترها را اصلا نگیری یا اگه گرفته از تو فیلد جستجو حذف کنی

اینو محض اطلاع گفتم :D

silvercover

کاربر متخصص
یه چیزه دیگه فکر نمی کنید بعضی کاراکتر ها که تو دستورات sql هم استفاده میشن مشکل ساز هستند مثل %
که می تونه دستور like را خراب کنه

نه فکر نمی کنم. چون کاراکتر های جدا ساز بعد از اینکه نتیجه پرس و جوی SQL به صورت خام در پلاگین تولید میشه میاد مورد استفاده قرار میگیره تا نتایج رو جدا و دسته بندی کنه. پس در هنگام اعمال یک پرس و جوی SQL که درش از LIKE استفاده شده هیچ خللی ایجاد نمیکنه. تنها در موردی ممکن هست مشکل بروز کنه که در خود داده های درون فیلد ها این کاراکتر جدا ساز استفاده شده باشه که برای حل این مشکل هم از دو فرمانی که Nevercom گفت میتونین بهره ببرید.

اینو محض اطلاع گفتم:D

جدیدترین ارسال ها

بالا