یه مشکل عجیب با فتوشاپ cs4 (فوری)

sms1368

New Member
سلام به دوستان

من یه نسخه از فتوشاپ cs4 me extended دارم که روی pc خودم و دادشم و روی ویندوزهای xp ,vista & Seven روی این دو دستگاه نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره اما وقتی روی notebookم ریختم به یه مشکل عجیب خوردم

وقتی یک فایل باز می‌شه یا صفحه‌ی جدیدی ایجاد می‌کنم یه وضع افتضاحی پیش میاد پیکسل با هم؛ هم می‌خورند و یه سری خطوط سیاه روی صفحه میاد عجیب اینکه توی زوم 200 به بالا درست می‌شه اما نمی‌شه که همش توی زوم 200 بود یه صفحه A3 آدم رو کچل می‌کنم

کسی می‌دونی باید چی کار کنم؟
:shock::shock:

حل مشکل

یا سیستم شما از Performance پایینی برخوردار است مثلاً کارت گرافیک ضعیفی و یا غیر قابل پشتیبانی توسط فتوشاپ سی اس 4 است چون سی اس 4 از 3d پشتیبانی می کند می‌بایست کارت گرافیکتان از کارایی بالایی برخوردار باشد و یا اینکه مشکل از ترجان یا چیزی مشابه آن است.

حل مشکل

یا سیستم شما از Performance پایینی برخوردار است مثلاً کارت گرافیک ضعیفی و یا غیر قابل پشتیبانی توسط فتوشاپ سی اس 4 است چون سی اس 4 از 3d پشتیبانی می کند می‌بایست کارت گرافیکتان از کارایی بالایی برخوردار باشد و یا اینکه مشکل از ترجان یا چیزی مشابه آن است.

HASTAR

Member
مطمئن نیستم این کاری که میگم جواب بده یا نه ، اما امتحانش ضرری نداره.

از منوی Edit برو به قسمت Perferences و از اونجا دوباره گزینه Perferences رو انتخاب کن .

سمت راست از قسمت تنظیمات GPU تیک Enable OpenGL Drawing رو بردار.

شاد زی.

البته این سئوال رو خودم کرده بودم که دوستانMEGA WAVE - Raeesi کمکم کردن اینکارو بکن حله
موفق

جدیدترین ارسال ها

بالا