یه مشکل در نصب mambo

سلام

آقا من میخواستم مامبو رو نصب کنم ولی موفق نشدم
روی لوکال راحت نصب شد ولی وقتی روی هاست ریختم در همون step 1 نصب یه قسمت داره که میگه این قسمت برای اینه که مامبو بیشترین سازگاری رو با هاست شما داشته باشه ولی اگر تنظیماتش هم غلط باشه مهم نیست و در اون قسمت که در قسمت وسط صفحه هم قرار میگیره این پیغام خطا رو میده

کد:
 Directive  	 Recommended  	 Actual
Array: 	
Notice: Undefined offset: 2 in /home/persianm/public_html/test/installation/index.php on line 208
: 	
Notice: Undefined offset: 2 in /home/persianm/public_html/test/installation/index.php on line 211
OFF 	
Array: 	
Notice: Undefined offset: 2 in /home/persianm/public_html/test/installation/index.php on line 208
: 	
Notice: Undefined offset: 2 in /home/persianm/public_html/test/installation/index.php on line 211
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF 	
Array: 	
: 	
OFF

و بعد از اینکه نصب با موفقیت انجام شد و صفحه اول سایت رو باز میکنی . نوار سمت راست که برای پیمایش هست اصلا توش چیزی نیست
قسمت مدیریت هم اشکال داره

خودتون ببینید
www.persianmind.com/test

ممنون میشم راهنمایی کنید

S4DEGH

Well-Known Member
اين نشون مي دكه قسمت نصب رو هاست رو نمي تونه بشناسه يعني تنظيماتش رو .بايد به هاستت بري و درست كني .
درضمن فارسي ساز كه نصب نكردي ؟!
اما بنظر من بايد به php هاست بري و قسمت هايي راكه خودش در ارور off گذاشته رو فعال كني .
اين نظر منه ؟!

S4DEGH

Well-Known Member
پس بي خيال سايت با ممبو بشو .
بريم سراغ همون ناك خودمون . من قالب هاي حرفه اي زيادي دارم ها .

آقا روح الله ميتونه كار شما رو حل كنه ولي به نظرم آقا صادق روش نشه به آقا روح الله بگه(خودش ميدونه)

اگه خواستين من بهش بگم؟

اتفاقا توی فورم سایت آقا روح الله هم مطرح کردم هنوز جواب ندادن

فکر کنم مشکل از هاسته چون من نزدیک 100 بار روی لوکال نصب کردم

همیشه باید به نیازمندی های برنامه توجه کرد در نتیجه شما اول اینا رو بگو:
ورژن مامبو
ورژن php
ورژن mysql
ورژن apache

ورژن zend

ورژن مامبو 4.5.1a
ورژن php 4.3.10
ورژن mysql 4.0.22
ورژن apache 1.3.33

ورژن zend رو هم نمیدونم ولی فکر نکنم که zend مشکل ساز باشه

S4DEGH

Well-Known Member
همه چي قاطي پاتي شد ؟!
( مي گن سال 2005 همه چي قاطي مي شه ! )

iranpcg

Active Member
جواب اين مشكل را در مامبو فارسي داديم و حتي راهنما را هم گذاشتيم . اين مشكل بخاط اينه كه اكثر هاستها فقط php را بروز رساني ميكنند و فراموش ميكنند Zend Optomizer را بروز رساني كنند.البته مشكل اين دوستمان حل شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا