hossein2kk
Member
آقا من نمی دونم می شه یکاری کرد من همه کارای سایتم رو بکنم و یهو رو سایتم آپلود کنم ؟!
از نظر بانک اطلاعاتی !
از نظر بانک اطلاعاتی !
سلام حسين جان همونطور که خودت هم يک بار شاهد بودی من اطلاعات سايتم رو از دست دادم !!
به خاطر بک آپ ناقص که سيتم پی اچ پی از هسته فارسی متن ها ميگيره !
در ضمن e.107 را هم زياد اطمينان نکن بهش سع کن از سيستم های شناخته شده مثل همين پلاتينيوم يا اجا يا inp استفاده کنی که پشتيبانی قوی ميشن
1-به هيچ وجه از بک آپ php استفاده نکن
2 - فقط از کنترل پنل server يا هاست بک آپ بگير...
restore
هم فقط از هاست يا server
اين تجربه من بود
دوست عزيز اگر فايل configرو تنظيم نکنند که اصلاً ارتباط برقرار نميشه بين ديتا بيس ! در تمام سيستم مديريت محتوا يک شکل هست منظور من از ايراد جايگزين کردن بک آپ عدم هماهنگی هسته latin_1 و utf8 با بعضی server ها هست در صورتی که phpmyadmin يک سيستم جهانی هست پس نتيجه ميگيريم که ايراد از phpmyadmin نيست بلکه از گرداوری هسته متنی که با سيستم latin و utf8 نوشته شده پيش ميآيد
درست فرموديد از اين قسمت ميشه انجام داد ولی ريسک 50 50 هست !! که مطالب به صورت علامت های عجيب در بيان...
و اما در مورد پشتيبانی e-107 که گفتم درسته اين سيستم پشتيبانی خوبی نداره ! هم از نظر خود سيستم محتوا و هم از نظر هاميان پروژه !!
ايراد اصلی اين سيستم در قسمت name="mantra" method="POST" action= ........... هست که دوستان که وارد هستند
ميدانند جريان از چه قراره ! (حفره امنيتی )
خلاصه هيچ سيستم مديريتی هنوز کامل و بدون نقص نيست ! ولی ميشه بهترين رو حداقل انتخاب و استفاده کرد ....
هميشه انتقاد موجب سازندگی ميشود ! و ايراد ها رو زمان و کار با سيستم ها نشان ميدهند ! نه شکل و ظاهر آنها
مرسی
دوست عزیز سایت پشتیبان آدرسش عوض شده... و از امشب شروع بکار میکنه... قبلا هم مشکل پشتیبان نداشت...
و شما یه سری به http://opensourcecms.com/index.php بزنید بد نیست...از لحاظ امنیت هم فکر کنم از امنترین سیستم ها باشه..