یه مشکل برای گرافیکم

weblogers

Member
سلام

خواسته یک:

من گرافیکم 8500 جی فورسه اولا هم خیلی خوب بود جدیدا ویندوز ویستا تجاری نصب کردم و خیلی هم ازش راضی هستم ولی حالا که حدودا 20 روز میگذره گرافیکم داقون شده مثلا یه دایره که میخواد نشون بده کلی بقلاش تیک تیک داره و تقریبا مثل یه 30-40 ضلعی میشه خداییش خیلی کارمو سخت کرده حالا نمیدونم مشکل از گرافیکم هست یا مانیتورم،مانیتور من ال جی flatron ez هستش هر کی جواب این سوال رو بلده لطف کنه برای من بذاره دستون درد نکنه

خواسته دو:

یکی نبود که به ما کار با مدیریت این فروم ها رو یاد بده و ما نتونستیم هنوز هم یدونه امضا و عکس مال خودمون بذاریم

شرمنده شاید مشکل هم از ماست به هر حال ما تازه تویه اینم فروم ها کار کردیم تازه کاریم دیگه چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

AhadGD

Well-Known Member
دوست مکن سلام ورودتون ره با جمع مجیدی ها تبریک میگم ...
در مورد سئوال اول شما فکر میکنم شما باید به قسمت سخت افزار ها مراجعه کنید اینم آدرسش...
http://www.forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=32
..............................................................................................................
در مورد سئوال دوم شما هم ببین وقتی شما با یوزرتون وارد میشید یکسری منو بالای صفحه سایت اضافه میشه که نوشته شده
صفحه اول | صفحه کنترل کاربر | قوانین استفاده از انجمنها | و... حالا با رای اینکه امضا یا آواتور داشته باشید میتونی به صفحه کنترل کاربر برید و در سمت چپ تمام مشخصاتی که شما میخوای اضافه کنی هستش . همه رو بخوبی توضیح داده شده...

موفق باشید
بای

AMiR

Active Member
میشه تصویر از اینی که می فرمایید بذارید

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا