یه مشکل با فارسی نوشتن در mmb

دوست عزیز وقتی میخوام با فتوشاپ باز کنم اینو میگه :

Could Not Complete Your Request Because It's Not The Right Kind Of Document

من فایل شماره 2 رو باز کردم .
با فتوشاپ CS4 .
این فایل شماره 2 رو آپلود کردم :

http://oracle.parsaspace.com/2.rar

اگه زحمتی نیست واسم درستش کن .
مرسی .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز وقتی میخوام با فتوشاپ باز کنم اینو میگه :

Could Not Complete Your Request Because It's Not The Right Kind Of Document

من فایل شماره 2 رو باز کردم .
با فتوشاپ CS4 .
این فایل شماره 2 رو آپلود کردم :

http://oracle.parsaspace.com/2.rar

اگه زحمتی نیست واسم درستش کن .
مرسی .

سلام
ببخشيد كه جوابتون رو دير دادم . دو سه روزي رو نبودم.
فايلتون رو تو پيوست ارسال مي كنم

در ضمن به خاطر اين نميتونستيد فايل رو تو فتوشاپ باز كنيد چون پسوندش رو برداشته بودم. كافي بود به انتهاي نام فايل jpg. رو اضافه مي كرديد
موفق باشيد

پیوست ها

• 2.zip
    105.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
سلام
ببخشيد كه جوابتون رو دير دادم . دو سه روزي رو نبودم.
فايلتون رو تو پيوست ارسال مي كنم

در ضمن به خاطر اين نميتونستيد فايل رو تو فتوشاپ باز كنيد چون پسوندش رو برداشته بودم. كافي بود به انتهاي نام فايل jpg. رو اضافه مي كرديد
موفق باشيد

مرسی دوست عزیز لطف کردی .
بازم تشکر .

:rose::rose:

e_imehrdad

New Member
سلام
من سوپر مبتدی هستم تو mmb
امروز نصب کردم ولی نمیتونم فارسی بنویسم
اون کاری که بچه ها گفتن رو کردم ولی نشد
فونت رو arial انتخاب کردم
اسکریپت رو عربی کردم
وقتی فارسی می نویستم درست نشون میده
ولی به محض اینکه ok میکنم (پنجره تکست رو)
تبدیل میشه به ???? چی کار باید بکنم؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
من سوپر مبتدی هستم تو mmb
امروز نصب کردم ولی نمیتونم فارسی بنویسم
اون کاری که بچه ها گفتن رو کردم ولی نشد
فونت رو arial انتخاب کردم
اسکریپت رو عربی کردم
وقتی فارسی می نویستم درست نشون میده
ولی به محض اینکه ok میکنم (پنجره تکست رو)
تبدیل میشه به ???? چی کار باید بکنم؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

دوست عزيز

ورودتون رو به اين انجمن تبريك ميگم و توصيه ميكنم اول قوانين رو مطالعه كنيد. جستجو كنيد و اگه به پاسخ مطلوب نرسيديد سوالتون رو تو مبحث مربوطه يا يك مبحث مجزا با عنوان مرتبط بپرسيد

در مورد سوالتون بايد بگم mmb امكان تايپ مستقيم فارسي رو در خودش داره اما قبلش بايد مواردي رعايت بشه:

1- در قسمت Regional and Language Option كنترل پنل ويندوزتون پشتيباني از زبان فارسي فعال باشه.

2- از فونتهاي با اسكريپت Arabic استفاده كنيد.

3- از فونتهايي استفاده كنيد كه بدون نياز به نصب فارسي ساز خاص قابل شناسايي و اجرا توسط ويندوز باشه.

4- توصيه ميكنم از فونتهاي _b استفاده كنيد چون هم اسكريپتش Arabic و هم اينكه به فارسي ساز نيازي نداره.

5- اگر از فونتهاي پيشفرض ويندوز استفاده نمي كنيد احتمال اينكه فونت مورد نظر شما در كامپيوتر مقصد نصب نشده باشه وجود داره. بنابراين قبل از اجراي برنامه براي اينكه متون شما بدرستي نمايش داده بشه فونتي كه استفاده كرديد رو كنار برنامه قرار بديد و با دستور InstallFont اون رو تو سيستم كاربر نصب كنيد.

6- اگه همه موارد بالا رو رعايت كنيد ايشالا مشكلي تو نوشتن متون فارسي به طور مستقيم در mmb نخواهيد داشت.

7- به نمونه اي كه براتون گذاشتم دقت كنيد

8- موفق باشيد

پیوست ها

• Media1.zip
    546 بایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

e_imehrdad

New Member
دوست عزيز

ورودتون رو به اين انجمن تبريك ميگم و توصيه ميكنم اول قوانين رو مطالعه كنيد. جستجو كنيد و اگه به پاسخ مطلوب نرسيديد سوالتون رو تو مبحث مربوطه يا يك مبحث مجزا با عنوان مرتبط بپرسيد

در مورد سوالتون بايد بگم mmb امكان تايپ مستقيم فارسي رو در خودش داره اما قبلش بايد مواردي رعايت بشه:

1- در قسمت regional and language option كنترل پنل ويندوزتون پشتيباني از.....
7- به نمونه اي كه براتون گذاشتم دقت كنيد

8- موفق باشيد
ممنون دوست عزیز
من همه این کارها رو کردم
ولی هنوز مشکل دارم
فایلی که شما پیوست کردید درست نمایش داده میشه
ولی همون هم نمیتونم ادیت کنم
فایل شما رو دوباره پیوست کردم یه عکس هم همینطور
لطفا یه نگاهی بکن
شاید متوجه شدی مشکل از کجاست

پیوست ها

• 5.zip
    564 بایت · بازدیدها: 6
  • 1.jpg
    1.jpg
    255.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
من فايلتون رو ديدم. و اون ???? رو هم ويرايش كردم.

احتمالا مشكل شما يا از خود نرم افزار mmb هست يا در تنظيمات كنترل پنل ويندوزتون از زبان فارسي پشتيباني نميشه.

لطفا بخش regional and language option ويندوزتون رو بازبيني و اصلاح كنيد. نرم افزار mmb رو حذف و دوباره نصب كنيد. و اگه باز مشكل باقي بود از يك نسخه ديگه mmb استفاده كنيد.

موفق باشيد

BEHESHT

Well-Known Member
من يه سري موقع نصب ويندوز حواسم نبود همين جوري شد

برو تو regional and language option صد در صد يكي از دو تا جا براي تنظيم زبان احتمال تو tab سوم فارسي نيست

cd ويندوز رو حتما قرار بده و ريستارت مي خواد كنسل نكن تاييد كن تا بتونه از زبون فعلي سويچ كنه رو فارسي

موفق باشي:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوستان عزیز فارسی فعال
ورژن دیگه mmb هم استفاده کردم
ولی نشد!!

لطفا دقيقتر بگيد از چه ورژني از ويندوز و mmb استفاده ميكنيد. اگه ممكنه تصاويري از بخشهاي مختلف regional and language option ويندوزتون رو هم قرار بديد.

با اجازه اساتيد:
يه برنامه هست به نان كليپ برد فارسي كه من هم در ويندوز xp و هم در ويندوزmrt ازش استفاده ميكنم در واقع هر جا و در هر برنامه ايي براي فارسي نوشتن به بن بست ميخورم از اين برنامه استفاده ميكنم اگه دوست داشتي يه امتحاني بكن شايد واسه شما هم جواب بده .
بلاخره اين راهي بود كه به ذهن من رسيد .اگه در مورد برنامه سوالي داشتي بگو تا جواب بدم.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با اجازه اساتيد:
يه برنامه هست به نان كليپ برد فارسي كه من هم در ويندوز xp و هم در ويندوزmrt ازش استفاده ميكنم در واقع هر جا و در هر برنامه ايي براي فارسي نوشتن به بن بست ميخورم از اين برنامه استفاده ميكنم اگه دوست داشتي يه امتحاني بكن شايد واسه شما هم جواب بده .
بلاخره اين راهي بود كه به ذهن من رسيد .اگه در مورد برنامه سوالي داشتي بگو تا جواب بدم.

دوست عزيز
ممكنه راجع به اين برنامه بيشتر توضيح بديد؟ اين برنامه يك فارسي ساز يا يك ويرايشگر متن؟ چه دامنه اي از فونتها رو ميشناسه؟ يا براي خودش فونتهاي خاصي داره؟ اسكريپت فونتهاش چي هستن؟ و ...

شرمنده كه دير شد ببخشيد .
كليپ برد فارسي در واقع يك برنامه شبيه فرسي ساز مريم هست سري فونتهاي خاص خودش رو داره با پيشوند _f و چون مستقيما با كليپ برد سرو كار داره به نظر من از يه سري برنامه هاي مشابه بهتره.
طرز كارش بي اين صورته كه پس از بازشدن پنجره كوچكي داره كه متن مورد نظرو داخلش تايپ كرده و يك كليد داره با نام كپي كه پس از زددن كليد كپي متن به كليپ برد ميره و در بيلدر و در مثلا آبجكت تكست كليك راست كرده و به جاي تايپ كردن گزينه پيست رو از منوي كليك راست انتخاب ميكنيم در حالت اوليه متن شبيه همون علامت سوالها و علايم عجيب و غريبه ولي پس از انتخاب متن و هاي لايت كردن و زدن كليد فونت و انتخاب فونتهاي سري _f كه مثل فونتهاي _b مجموعه اي از فونتها رو در ليست فونت در اختيار شما قرار ميده و زدن كليد ok متن خوانا شده و از حالت علامت سوالي در مياد.
من ازش استفاده كردم بعد از كامپايل پروژه هم روي كامپيوترهايي كه اين برنامه روشون نصب نبوده و فونتهاي سري _f رو نداشتن امتحان كردم مشكلي نداشته .
در مورد اسكريپت فونتها چون الان دارم از يه كامپيوتر با لينوكس آبونتو استفاده ميكنم و برنامه نصب نيست و منم يادم نيست بعدا پيدا ميكنم و جواب ميدم.
ولي اينو من به شخصه در برنامه هايي مثال پريماير يك و نيم پرو و مديا استوديو پرو 9 و ويديو استوديو 10هم امتحان كردم مشكلي نداشتم باهاش.
درعين حال حق رو به شما دوستان هم ميدم كه بيلدر هرچي كه نباشه در ويندوز ايكس پي با فونت توهاما و اسكريپت عربي سازگاري كامل داره و من اگر بي ادبي نباشه فكر ميكنم كه اي دوستمون يه جايي در تنظيمات ممكنه دقت نكرده باشه به هر حال اين نظر منه ايشالا كه مشكلش رفع بشه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
شرمنده كه دير شد ببخشيد .
كليپ برد فارسي در واقع يك برنامه شبيه فرسي ساز مريم هست سري فونتهاي خاص خودش رو داره با پيشوند _f و چون مستقيما با كليپ برد سرو كار داره به نظر من از يه سري برنامه هاي مشابه بهتره.
طرز كارش بي اين صورته كه پس از بازشدن پنجره كوچكي داره كه متن مورد نظرو داخلش تايپ كرده و يك كليد داره با نام كپي كه پس از زددن كليد كپي متن به كليپ برد ميره و در بيلدر و در مثلا آبجكت تكست كليك راست كرده و به جاي تايپ كردن گزينه پيست رو از منوي كليك راست انتخاب ميكنيم در حالت اوليه متن شبيه همون علامت سوالها و علايم عجيب و غريبه ولي پس از انتخاب متن و هاي لايت كردن و زدن كليد فونت و انتخاب فونتهاي سري _f كه مثل فونتهاي _b مجموعه اي از فونتها رو در ليست فونت در اختيار شما قرار ميده و زدن كليد ok متن خوانا شده و از حالت علامت سوالي در مياد.
من ازش استفاده كردم بعد از كامپايل پروژه هم روي كامپيوترهايي كه اين برنامه روشون نصب نبوده و فونتهاي سري _f رو نداشتن امتحان كردم مشكلي نداشته .
در مورد اسكريپت فونتها چون الان دارم از يه كامپيوتر با لينوكس آبونتو استفاده ميكنم و برنامه نصب نيست و منم يادم نيست بعدا پيدا ميكنم و جواب ميدم.
ولي اينو من به شخصه در برنامه هايي مثال پريماير يك و نيم پرو و مديا استوديو پرو 9 و ويديو استوديو 10هم امتحان كردم مشكلي نداشتم باهاش.
درعين حال حق رو به شما دوستان هم ميدم كه بيلدر هرچي كه نباشه در ويندوز ايكس پي با فونت توهاما و اسكريپت عربي سازگاري كامل داره و من اگر بي ادبي نباشه فكر ميكنم كه اي دوستمون يه جايي در تنظيمات ممكنه دقت نكرده باشه به هر حال اين نظر منه ايشالا كه مشكلش رفع بشه.

دوست عزيز
ممنون از پاسختون اما هدف من از اين سوال بيشتر اين بود كه بدونم آيا فونتهاي اين برنامه به طور مستقيم قابل دسترس هستند يا اينكه براي استفاده لازمه حتما فارسي ساز مربوطه نصب باشه؟

اگه پيش نياز استفاده از اين فونتها فارسي ساز مربوطه هست بر حسب تجربه قبلي عرض ميكنم كه استفاده از اين نوع فونتها روي همه كامپيوترها حتي اگه فونت رو هم داشته باشه اما فارسي سازش رو نصب نكرده باشيد مقدور نيست.

موفق باشيد.

من منكر تجربه شما هيچوقت نميشم ولي من پروژه كامپايل شده رو كامپيوترهايي كه ويندوز xp پك 2 بودند اجرا كردم و جواب داده حالا تصميم گيري با شماست چون من تجربم كمتر از شماست و نميتونم به كار شما ايراد بگيرم.
البته توصيه اين راه بيشتر به اين دليل بود كه چون اين دوستمون صحبت از نصب فارسي ساز كرده بود منم گفتم چون اين برنامه ساده تر و در عين حال كارا تره يه گريزي بهش زده باشم.
فونتهاي نرم افزار همه وسترن هستند و فكر كنم با اينستال فونت كار حل ميشه.

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

من نگفتم اجرا نميشه. گفتم روي همه كامپيوترها استفاده از اين نوع فونتها بدون فارسي ساز مقدور نيست. وقتي شما يك برنامه رو به قصد توزيع بين ساير سيستمها مينويسيد بايد به سازگاري برنامه با تمامي سيستم هايي كه احتمال داره از برنامه شما استفاده كنند فكر كنيد.

بله شما فونت رو كنار برنامه قرار ميديد. اون رو هم با Installfont روي سيستم كاربر نصب ميكنيد. برنامه شما هم اجرا ميشه. اما آيا فونتي كه نمايش داده ميشه همون فونت شماست؟

آيا مطمئنيد كه سيستم عامل كاربر قادره فونت شما رو به طور صحيح نمايش بده؟

بنده عرض كردم فونتهايي كه به طور مستقيم قابل دسترسي و استفاده نيستن و لازمه كه حتما فارسي ساز مربوطه رو سيستم عامل كاربر نصب بشه چنين مشكلاتي دارن و ممكنه رو همه سيستما به طور صحيح اجرا نشن يا بهتر بگم فونت مورد نظر به طور صحيح نمايش داده نشه.

موفق باشيد.

من با اينستال فونت پروژه رو روي يه سيستم ديگه كه لب تاب بود و ويندوز ويستا هم داشت اجرا كردم البته فقط به خاطر گفته ها و تجربه هايي كه شما داريد تا اگه بعدا خودم خواستم پروژه اي درست و حسابي بسازم با مشكل روبرو نشم .
در ضمن از چند نوع فونت اين برنامه و چن آبجكت مثل پاراگراف و آبجكت تكست هم استفاده كردم و پروژه روي اين سيستم لب تاب كه ويندوز ويستا هم داشت درست و بدون مشكل اجرا شد.در حالي خود فارسي ساز روي سيستم نصب نبود.
در ضمن با تحقيقاتي كه به عمل آوردم پي بردم كه اين برنامه يك فارسي نويسه نه فارسي ساز چون تمامي فونتها از نوع وسترن هستند.
ولي من بازم حق رو به شما ميدم با اينكه ايرادي با اين برنامه تا حالا واسم ايجاد نشده ولي فرمايش شما كاملا درسته چون كم نيستند سيستمهايي كه ايرادها و قلقهايي دارند كه هيچ استادي هم از پس رفع مشكلاتشون برنمياد و خودمم كم نديدم از اينجور سيستمها.

e_imehrdad

New Member
لطفا دقيقتر بگيد از چه ورژني از ويندوز و mmb استفاده ميكنيد. اگه ممكنه تصاويري از بخشهاي مختلف regional and language option ويندوزتون رو هم قرار بديد.

از ویندوز XP sp3
mmb 4.9.8
استفاده میکنم
الان فارسی به یه دلیلی که نمیدونم راه افتاده
اما گ ک رو تو پارگراف ندارم
و tooltip هم کلا ندارم !
(ببخشید به تاپیک سر نزدم کلا از زندگی قطع بودم !)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
از ویندوز XP sp3
mmb 4.9.8
استفاده میکنم
الان فارسی به یه دلیلی که نمیدونم راه افتاده
اما گ ک رو تو پارگراف ندارم
و tooltip هم کلا ندارم !
(ببخشید به تاپیک سر نزدم کلا از زندگی قطع بودم !)

منظورتون از mmb 4.9.8 آخرين نسخه اين نرم افزار يعني 4.9.8.13 هست يا نسخه هاي قديمي تر؟

به احتمال زياد مشكل تو فارسي ساز سيستم شماست. لطفا تصاويري از بخش تنظيمات زبان ويندوزتون بزاريد و مراحلي كه براي تنظيم زبان فارسي طي ميكنيد رو هم دقيقتر بگيد

جدیدترین ارسال ها

بالا