یه مشکل با دانلود کردن

webroamer

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من روی سیستمم یه نرم افزار internet download manager 4 دارم هر موقع می خوام دانلود کنم خود به خود با اون دانلو دمی شه که اگه اینترنت قطع شد بتونم بازم بقیه دانلود رو بگیرم حالا یه سوال ! می خوام از سایت rapidshare یه فایلی 30 مگی رو دانلود کنم ولی با این نرم افزار نمی شه و نمی تونم با خود ویندوز هم این کار رو بکنم چون خود به خود این نرم افزار موقع دانلود فعال می شه و نمی ذاره ویندوز این کار رو بکنه . حالا راهی هست که بشه با این نرم افزار دانلودش کرد که اگه قطع شد بتونم بقیه شو دانلود کنم نه اینکه از اول اگه هم راهی نیست لطفا بگین چیکار کنم که اصلا بتونم با ویندوز دانلودش کنم.؟!؟

webroamer

Member
بابا دم دوستان و مدیران این فروم گرم 3 روزه ما سوال گذاشتیم کسی به خودش زحمت نداده یه جواب خشک وخالی به ما بده. دستتون درد نکنه بابا

webroamer

Member
با سلام
اقا دمت گرم نصفشو تا حالا دانلود کردم امیدوارم نصف دیگه اش هم دان بشه و مشکل ما رو حل کنه .

webroamer

Member
با سلام
اقا سیاوش نمی دونم هر دو فایل رو دانلود کردم ولی وقتی می خوام بازشون کنم ارور می ده نمی دونم چرا ؟!؟!
چطوری می شه دوتا رو به هم وصل کرد ؟

webroamer

Member
با سلام
درست شد و نصب شد و پچ هم شد ولی از رپید شیر نتونستم چیزی بگیرم . وقتی می زنی خود صفحه رو دانلود می کنه به جای فایل!!!!

||SIAVASH||

Member
والا من یک بار بیشتر ئانلود نکردم با این برنامه که درست کار کرد!! بازم برات میگردم اگه بهترش رو پیدا کردم میدم

farik

Well-Known Member
سلام دوست عزیز من خودم از اینترنت دانلود منیجر 5.11استفاده میکنم گاهی به این مشکل برمیخورم برای این کار از قسمت پروگرس های ویندوز گزینه iemonitor رو خارج کنین....بعد از زندگی لذت ببرید...اگه به کارت اومد واسه ما دعا کن...

SAMIAR

New Member
سلام.دوست عزيز من همين مشكل را داشتم و رفتم با دپ هر چي ميخواستم دانلود ميكنم .تو هم همين كار رو كن . خداحافظ............:)

webroamer

Member
با سلام خدمت دوست عزیز اقا سمیر
سمیر جان دپ یعنی چه ؟ چطوری می تونم برم اونجا و همونطور که شما گفتین استفاده کنم ؟
نکنه منظورت نرم افزار Dap هستش ؟

WindowsLab

Member
سلام
IDM 5.11 گزینه مناسبی برای همه نوع دانلود است!، من خودم چه از راپیدشیر و چه از جاهای دیگر از آن استفاه می کنم، اگه شما وابسته به فایل های راپیدشیر هستی از نرم افزار های زیر استفاده کنید، بعضی از این نرم افزار ها قابلیت دانلود با وقفه را نیز دارند، چون معمولا راپیدشیر اجازه دانلود با وقفه را نمی دهد

Grabber.exe
VDownloader.exe
Easy RapidShare Points
Time Resetter
RapGet v.1.21
----
منظور از دپ همون DAP می باشد!
موفق باشید

آخرین ویرایش:

webroamer

Member
با سلام
از جوابتون ممنونم دوست عزیز ولی این نرم افزارهایی که شما گفتین زیاد توی بازار رایج نیست لینیک برای دانلود دارین ؟

WindowsLab

Member
سلام
توی بازار نه ، توی اینترنت دنبالش بگردید!!
من هم سعی می کنم لینک دانلودشون رو براتون پیدا کنم.

webroamer

Member
ممنون می شم اگه اینکار رو بکنین . امیدوارم بتونه از رپید شیر هم دانلود کنه

nistelrooy

Member
سلام دوست عزيز
اين مسئله كاملاً به سرور سايتي كه مي خواهي دانلود كني ربط داره
يعني:
اگه سرور از اين قابليت پشتيباني كنه شما مي توانيد دانلود را تيكه تيكه كنيد كه رپيدشر اين قابليت را نداره

پس:
شما نمي توانيد اين كار را انجام بدهيد

موفق باشيد - عليرضا

جدیدترین ارسال ها

بالا