یه مشورت می خواستم از دوستان برای راه اندازی سایت مخصوص دانلود با حجم بالا

behzadkh

New Member
در کل باید بگم سایت برای هاست ایران بوده و هست و برقیش چرت و پرت و یه دعوای خانوادگی بوده (شما و خیلی ها خبر از جزئیات ندارید)

ضمنا هاست آمریکا رو چه جوری باید دور زد؟؟
ین و المان ه طورن کسی هست تو کار روس یا چین و آلمان باشه

سلام دوست عزيز
من از سرور هاي " گيگا آلمان " به طور مستقيم استفاده ميكنم.
مشتريانيم كه بهشون هاست " گيگا آلمان " دادم راضي هستن.
تنها مشكل اين سرور اينه كه به خاطر تحريم ها اجازه اتصال دامنه " ir. " نميده.
البته اگه مطالب سايت فارسي باشه و از ايران كنترل بشه مشكلي بابتش نداره.
هزينه هاش هم خيلي خوبه ، اگر خواستين تخفيف هم مي ديم !
واسه اطلاعات بيشتر : 09354028149
سايت : www.unixe.co.cc

M.amin.r

Active Member
خوب هاست ایران که من بحثی ندارم .
من مشکل شخصی کلا با این شرکت دارم و اقای فرشاد دارم.

زمانیکه سرورشون هک شد که بعدا متوجه شدم هک شده اعلام کردن و میل زدن که داریم انتقال میدیم.اما جالب این که اطلاعات برگشت به ماه قبل. دیتابیس دیگه نداشتم و .... .اطلاعان سایت شخصی من از بین رفت.

در باره کارو یا .... .خودتون متوجه هستید که چقدر هزینه ها بالا هست برای منیج.پس منیج کارو در حد عادی هست.
اصلا اطمینان نکنید.
امنیت سرور به دو مبحث هست.
1- نتوورک و شبکه که دست دیتا سنتر هست و مربوط به روتر هست.
2- مدیر سرور که چقدر وارد هست در زمینه مدریت و مباحث کاملا فنی.

اگر سرویس های شما اختصاصی دانلود هست که چه بهتر.چون منیج سرور دانلود بحثی اختصاصی هست.

الان هم که میبینید چه وضع بدی هاستینگ داره.ریسلر ها تا چشم کار میکنه در همین مجید انلاین و وب هاستینگ دات ای ار تاپیک میزنن و بیچاره کسی که ..... !!!!

به هیچ عنوان به هیچ عنوان عنوان نزدیک سرور های ایران نشید.دلیلش رو خودتون میدونید که لازم نیست من اینجا بیان کنم.اصلا ارزش ریسک کردن هم ندارند ;)

همیشه هم یادتون باشه دست بالای دست بسیار هست ;)

نه دوست عزیز بحث خاصی نیست.به هر حال ما سال ها هست که در این زمینه فعالیت شبانه روز ی داریم و صحبت شما درباره مدیران سرو ر کمی من را ناراحت کرد.
به خصوص که با هاست ایران قیاس کردید

اگر از صجبت من ناراحت شدید عذرخواهی میکنم

بدرود

میشه بگید چرا سرور های ایران مشکل داره
من میخواشتم از شرکت آرانیک هاست بگیرم میگفت هاست لینوکس توی ایران دارند
حالا چیکار کنم
از یه طرف دنبال وارز میگردم از یه طرف دیگه هم دنبال هاست لینوکس از یه شرکت معتبر (که بعدا بتونی حقت رو ازش بگیری اگه کوتاهی کرد)

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
میشه بگید چرا سرور های ایران مشکل داره
من میخواشتم از شرکت آرانیک هاست بگیرم میگفت هاست لینوکس توی ایران دارند
حالا چیکار کنم
از یه طرف دنبال وارز میگردم از یه طرف دیگه هم دنبال هاست لینوکس از یه شرکت معتبر (که بعدا بتونی حقت رو ازش بگیری اگه کوتاهی کرد)

سلام دوست عزیز .
سرور های ایران از نظر سرعت و قدرت بسیار ضعیف می باشند و غیر قابل مقایسه با سرور های آمریکایی و کانادایی هستند .
اگر که وارز می خواید می تونید از هلند و یا انگلیس تهیه کنید .
اگر هم که از اسکریپت نال نمی خواید استفاده کنید من می تونم از دیتا سنتر کارو بهتون هاست بدم .
موفق باشید .

parsaserver

Active Member
سلام علیکم ,
به نظر من شما می تونید چند ماهی از هاست share استفاده کنید ولی خوب مشخصه لود سرور سایت شما بعد چند ماه بالا خواهد بود . بنده چون تجربه زیادی در هاست کردن سایت هایی چون سایت شما دارم بر این عقیده پافشاری می کنم .
البته این نظر منه .
ما می تونیم برای شما هاست نامحدود / سرور مجازی و سرور اختصاصی این کار رو مهیا کنیم
برای هاست نامحدود 7 روز تست رایگان تقدیم شما می کنم تا کیفیت رو تست کنید
برای سرور مجازی و سرور اختصاصی هم 48 ساعت تست رایگان تقدیم می کنم
می تونم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید

ایمیل من : [email protected]
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو : [email protected]

اکانت های تست رو هم تقدیم می کنم تا تست اولیه کنید ( برای تست دقیق باید 7 روز تست رایگان با معرفی دومین دریافت کنید از پشتیبانی پارسا سرور )

اکانت تست سرور هلند :
لطفا کلیک کنید

سرور آمریکا :
لطفا کلیک کنید

یوزر
democom
پسورد
test

موفق و پیروز و سربلند باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا