سلام این طرح قبلا گزاشته بودم ولی این طرح اصلاح شده قبلی است خیلی بهتر شده :oops:
Pixel Member Jul 31, 2007 #1 سلام این طرح قبلا گزاشته بودم ولی این طرح اصلاح شده قبلی است خیلی بهتر شده
Pixel Member Jul 31, 2007 #3 shirani گفت: اره این جالب تر شده کلیک کنید تا باز شود... ممنونم نظر لطف شماست
M mostafa_cs Well-Known Member Jul 31, 2007 #4 البته در کل پایه ی کار خیلی جالب و زیبا بود. اما این طرح تفاوت آنچنانی با طرح قبل نداره به غیر از اون شکلهای داخل مربع من که تفاوت دیگه ای نمیبینم.
البته در کل پایه ی کار خیلی جالب و زیبا بود. اما این طرح تفاوت آنچنانی با طرح قبل نداره به غیر از اون شکلهای داخل مربع من که تفاوت دیگه ای نمیبینم.
aj-graphic Member Jul 31, 2007 #5 mostafa_cs گفت: البته در کل پایه ی کار خیلی جالب و زیبا بود. اما این طرح تفاوت آنچنانی با طرح قبل نداره به غیر از اون شکلهای داخل مربع من که تفاوت دیگه ای نمیبینم. کلیک کنید تا باز شود... من هم همینطور !! فرقی نکرده ولی خیلی زیبا شده اصل کار .. می شه بپرسم این طرح به چه منظوره!؟ تبلیغ-....!؟؟
mostafa_cs گفت: البته در کل پایه ی کار خیلی جالب و زیبا بود. اما این طرح تفاوت آنچنانی با طرح قبل نداره به غیر از اون شکلهای داخل مربع من که تفاوت دیگه ای نمیبینم. کلیک کنید تا باز شود... من هم همینطور !! فرقی نکرده ولی خیلی زیبا شده اصل کار .. می شه بپرسم این طرح به چه منظوره!؟ تبلیغ-....!؟؟
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 31, 2007 #6 كار قشنگيه. مثل همون قبليه. فقط به نظرم اگر ميتونستي براشهايي كه دو طرف كار كردي رو طوري كار كني كه بين اون 3 تا مربع هم براش ادامه داشته باشه قشنگتر ميشد. موفق باشي.
كار قشنگيه. مثل همون قبليه. فقط به نظرم اگر ميتونستي براشهايي كه دو طرف كار كردي رو طوري كار كني كه بين اون 3 تا مربع هم براش ادامه داشته باشه قشنگتر ميشد. موفق باشي.