اینم یه طرح جالب دیگه فقط سعی کردم حالت یه مجسمه طلایی درش بیارم! انشالا خوشتون میاد
1Gharibe Member Feb 15, 2007 #1 اینم یه طرح جالب دیگه فقط سعی کردم حالت یه مجسمه طلایی درش بیارم! انشالا خوشتون میاد پیوست ها fdf.jpg 28.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14 untitledssd.jpg 47.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
Mandana Active Member Feb 15, 2007 #2 چه اسکچ قشنگی! کار خودتونه؟واقعا زیباست رنگ زردی که انتخاب کردین هم خوبه.اما از burn زیاد استفاده کردین.بعضی جاها واقعا قرمز می زنه.بعدشم برای یک مجسمه دیگه سایه ها و های لایت هادنباید انقدر سافت باشن موفق باشی گلم
چه اسکچ قشنگی! کار خودتونه؟واقعا زیباست رنگ زردی که انتخاب کردین هم خوبه.اما از burn زیاد استفاده کردین.بعضی جاها واقعا قرمز می زنه.بعدشم برای یک مجسمه دیگه سایه ها و های لایت هادنباید انقدر سافت باشن موفق باشی گلم
1Gharibe Member Feb 15, 2007 #3 من که گفتم تو این کار زیاد مهارت ندارم فقط از ابزار highlight و burn استفاده میکنم من دستم رو کاغذ فقط هنر رنگ امیزی داره
من که گفتم تو این کار زیاد مهارت ندارم فقط از ابزار highlight و burn استفاده میکنم من دستم رو کاغذ فقط هنر رنگ امیزی داره
س سارینا شنگول Member Feb 15, 2007 #4 پیداست که طراحیت قویه . خیلی خوب هاشور زدی . ولی طرحی را که رنگ کردی خیلی چشم را می زنه بازم روش کار کن .
پیداست که طراحیت قویه . خیلی خوب هاشور زدی . ولی طرحی را که رنگ کردی خیلی چشم را می زنه بازم روش کار کن .