خوب جستجو با تصویر کوچیک و نمایش رتبه سایت چی اونا چرا کار نمیکنن اونا رو که دیگه دست نزدم از اولش همینجوری بود بازم بگو تو دست زدی خراب شده
اونا مربوط به خود اسکریپت جستجو نیستند و مربوط به اطلاعات سایت اولیه هستند و در دموی هم که دیدی کار نمی کردن و فعال نبودن وو یک امر طبیعی که در حال حاضر کار نمی کنند
بعدش وقتی اطلاعات رو از سایت میگیره من چه جوری میتونم تو اطلاعات اون سایت دستکاری کنم من فقط تونستم راست چینش کنم دیگه نمیتونم اطلاعات نمایشی از اون سایت رو دستکاری کنم شما هی میگی تیبل خوب تیبل رو چی رون اطلاعاتی که مستقی از اون سایت میاد؟؟؟؟؟ میشه به نظر تو تیبل زد اینجوری؟
شما از من سوال کردی من هم کاری رو کردم که بلد بودم و جواب گرفتم و به شما هم توصیه کردم برای چینش مطالب شما هم می تونید از دستورات CSS استفاده کنید هم از کدهای اچ تی ام ال مانند : Div & Tabel
شما هم روز اول نگفتی فقط اسکریپ رو میدم من هرچی گفتم میدی گفتی باشه غیر اینه؟ میگفتی قالب نمیدم من فکری به حالش میکردم دوست عزیز
دوست عزیز همین می گی قاب انگار سایت گوگل قالب داره یا سایتی که دیدی والا به خدا گوگل یک سری دستورات CSS داره فقط قسمت سرچش که اونم بصورت استایل در بالای کلیه صفحات اسکریپت شما موجوده نه چیز دیگه من هم دقیقا همون یزی رو که دید بهت دادم دیگه قالبی که می گی نمی دونم چی رو می خوای چون جز یک فایل CSS کوچک و دو تا عکس پیگسلی که یکی بعنوان بکگرانده یکی بعنوان لوگو نه عکسی داره نه کدی بیشتر که شما الان همه چیزشو تغییر دادین
+ دوست عزیز من باز هم هر چی قرارمون بود دادم شما نحوه استفاده رو بلد نیستنید و توضیحاتی که من دادم رو قبلو نکردین یک نمونه بارزش : استفاده از کد آژاکس در لینکها هر چی من توضیح دادم قبول نکردین یکم دقت کردین نحوه استفاده رو یاد گرفتین یا ..... یا سایر بخشها
خوبه دیگه اینجا مشتری هم داری گیر میاری
100 درصد منطق افراد متفاوته یکی هست مثل شما با اطلاعات کم باعث برخورد به مشکل می شوید و تهمت کلاهبرداری و ..... به یک نفر می زنید یکی هست با مشاهده بازده کاری تمایل به خرید پیدا می کنه
به نظر من هیچی نمیشه اگر بگی که چه جوری میشه اطلاعات سرج وب رو مثل سایت شما مرتب و اونجوری کردش و خواهشا هم اینقدر نو تیبل سازی و اینا اگه با تیبل میشه بیا بساز من پول میدم بهت دیگه ولی اگه نمیخوای دقیق جواب بدی موضوعش فرق میکنه
من کاملا توضیخ دادم ولی باز هم گه متوجه نمی شین مشکلی نیست هزینه مربوطه کار رو از طریق پیام خصوصی اعلام می کنم براتون انجام میدم .
حالا با همه اینای که شما گفتی چند تا از موارد پست اولتون صدق می کرد ؟ اگه من یا یکی مثل من کلاهبرادر بود که خود شما بار دومتون نبود که خرید می کردید یا واقعا اگه یکی مثل من اهل ...... بود که بالای 10 تا پیا خصوصی و ایمیل شما رو جواب نمی داد با این لحن تندی که شما صحبت می کنید
متاسفانه بیشتر از این که وقت رو یک کار بزارید با مواجه شدن با مشکل تهمت به افراد می زنید
چیزی که من به شما دادم هیچگونه مشکلی نداره مطمنم اگه براتون نصب هم نمی کردم کل اسکریپت رو هم زیر سوال می بردین
موفق و پیروز باشید ان شاالله کارتون راه بیافته و ارزش کار طراحی و تفاوت یک طراح خوب و یک طراح معمولی رو حس کرده باشید