یه سیستم برای فروش کتاب

سلام

آقا این سوال شاید جاش کاملا اینجا نباشه ولی به نظر من چون سوال من دو قسمتیه حداقل یه قسمتش به اینجا مربوطه میشه

ما یه دوستی داریم که این آقا ناشر هستش و میخواد برای نشریه خودش یه سایت بزنه و کتاب های خودشون رو بفروشه
یه سیستم شبیه این سیستم ها iketab.com یا iranbin میخواد که طرف بیاد و کتاب هایی رو که میخواد انتخاب کنه و اون
کتاب ها بره تو سبد خرید و بعد اگر تهرانه با پیگ براش بفرستن و اگر شهرستانه با پست پیشتاز

نمیدونم هیچ اسکریپتی که با PHP نوشته شده باشه برای این منظور موجود هست
منظور تو همین پروژه های open source

حال فرض میگیریم نیست
خوب اگر بدیم یه همچنین سیستمی رو بچه ها بنویسن معمولا چقدر میگیرن ؟:)

MJ Rayaneh

Well-Known Member
بله هست.
من به شما Farsi Commerce رو پیشنهاد میکنم چون همه امکاناتی رو که خواستین دارا هست.
اگر میخواین بگین تا بیشتر توضیح بدم.

D-emon

Member
یا میتونید بگید براتون یک شرکتی بنویسه که هم کار بهتری هست و هم اون چیزی هست که 100% میخوایید !

من os commerce رو گرفتم
چیز خیلی جالبی بود
الان سایتی هست که از os commerce استفاده کنه
منظورم سایت فارسی. میخوام تو عمل ببینمش

msnasiri

Member
خب اگه می شه در مورد این برنامه ای که گفتید هم بیشتر توضیح بدید تا بدونیم

siavashmusic

Active Member
msnasiri گفت:
خب اگه می شه در مورد این برنامه ای که گفتید هم بیشتر توضیح بدید تا بدونیم
دوست عزیز سیستم معرفی شده یکی از بزرگترین و پرکاربردترین پورتال های مدیریت فروشگاه آنلاین میباشد که حتی پرداخت آنلاین رو از طریق بانک سامان پشتیبانی میکند(این ماژول توسط آقای فرهاد زارع به سیستم اضافه شده ) و چندین کارت معتبر اعتباری نیز برای پرداخت آنلاین روی این پورتال نصب شده از جمله مسترکارت -پی پال - ایگولد و . . .که خرید رو برای مشتریان داخلی از طریق شبکه شتاب(بانک سامان) و کارت اعتباری های ذکر برای مشتری خارجی برآورد میکند

بخش مدیریت و اینترویو کاملا فارسی
کاربری آسان
سیستم قالبمند و هماهنگ با زبان فارسی(ادیتور ها و . . .)
گروه پشتیبانی قوی (که جدیدا با تشکیل گروهی حرفه در نسخه بعدی تحولی شگرف در بازار فروش اینترنتی حاصل میکنند)
انجمن رفع اشکل بروز

ار قابلیت های استفاده از این پکیج میباشد که خواسته های صاحبان سایت های یفروش رو به راحتی و بدن کوچکترین مشکلی برطرف میکند در صورتی تمایل به درک بیشتر این پروژه و اشنایی بیشتر دارید میتونید از سایت
www.persianosc.co و در صورت بروز هر گونه سوال در انجمن های این سایت www.forum.persianoc.com باز دید بعمل آورید

جدیدترین ارسال ها

بالا