یه سوال

s-mohammadi

Member
با سلام وخسته نباشید و در اطلاعات اولیه ای که وقتی سیستم بالا میاد در مورد سخت افزار میده ، می نویسه 128ram اما وقتی رم رو در آوردم دیدم رو خود رم نوشته 256 . می خواهم بدونم مشکل چیه ؟
و اینکه واسه نصب ویستا به رم 512 نیازه . آیا میشه یه جوری سیستم رو گول زد و مقدار مجازی ram ایجاد کرد که 256 رو 512 شناسوند؟
با تشکر : محمدی:cool:

s-mohammadi

Member
هیچکس نمیتونه جواب منو بده ؟ یعنی هیچکس اطلاعات نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

divaneh_to

Member
با سلام :
اگر رم شما از آن مدلهايي باشد كه فقط يك روي آن Chip سخت افزاري دارد بايد بگويم كاملا" طبيعي است ، براي اينكه اين مدل رم ها روي هر مادربوردي 256 شناخته نمي‌شود . و در مورد نصب Vista به دليل گرافيك بالاي اين ويندوز حتي با 512 MB رم هم خوب كار نمي‌كند چه برسد به 256 . در ضمن سياست Microsoft براين پايه نهاده شده كه شما مجبور باشيد قطعات سخت افزاري خود را هر چند سال يكبار ارتقاء دهيد .

farom_64

New Member
سلام خسته نباشید : من چند سوال داشتم 1- آیا می توان مشخصات وسیله های سخت افزاری را به صورت نرم افزار ی تشخیص داد ( مثلا کارت گرافیک و کارت صدا و کارت شبکه و مادربورد و cpu و ) منظورم این است که قرار نباشد سیستم را باز کنیم ( البته غیر از device manager , propertice )
سوال دیگر اینکه : چگونه می توان کارت مودم یا شبکه یا هر کارت سخت افزاری دیگر را حذف کرد و دوباره نصب کرد.
3- زمانی که مودم را نصب می کنم ، هنگام اتصال به اینترنت با مشکل برخورد می کنم یعنی وصل نمی شود ( خط تلفن را درست به مودم وصل کرده ام و کارت مودم هم مشکلی ندارد ) یعنی هر زمانی که ویندوزم را عوض می کنم بعد کارت مودم را نصب می کنم با این مشکل مواجه می شوم یعنی چندین بار باید مودم را unistall کنم و سپس نصب تا به اینترنت وصل شود مشکل ان چیست خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.

divaneh_to

Member
در مورد سوال اول از نرم افزار Dr Hardware می توانید استفاده کنید .
سوال دوم اینکه از همان راهی که خودتان رفتید یعنی uninstall کردن استفاده کنید و یا ازUpdate Driver برای تغییر Driver و در مورد سوال سوم احتمالا" درایور مودم شما یا اشتباه است و یا درست نصب نمی کنید چون مودم به درایور خیلی حساس است .

Parham

Well-Known Member
در مورد بخش دوم سوال شما، نرم افزاری هست که با کمک اون میتونی‌ با حافظه 256 مگابایتی‌ نسخه Starter ویندوز ویستا را نصب کنید که توصیه نمی‌شه ...

Raptor

Member
با سلام وخسته نباشید و در اطلاعات اولیه ای که وقتی سیستم بالا میاد در مورد سخت افزار میده ، می نویسه 128ram اما وقتی رم رو در آوردم دیدم رو خود رم نوشته 256 . می خواهم بدونم مشکل چیه ؟
مقدار RAM ایی که در ابتدای شروع به کار سیستم نمایش داده میشه، اندازه RAM کارت گرافیکی شما ست، نه اندازه RAM سیستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا