یه سوال کلی و کاملا مبتدی

Mohsen2008

Member
سلام ...
به سوال کلی داشتم در مورد سیستم مدیریت محتوای وبلاگ :
کار این سیستم چیه ؟ چی کالر میکنه ؟ و ایا بروی میزبانهایی مثل بلاگفا هم کار میکنه ؟
من میخوام یه البوم تصاویر برای وبلاگم درست کنم مانند سایت پائین باید چیکار کنم ؟

http://www.joyeemukherjee.com/wallpaper/bollywood-actress-wallpapers.htm
البته ببخشید سایت خفنی هست ...:lol::oops:

reza699

Active Member
با این سیستم میتونی ساییتتو مدیریت کنی یعنی چی؟؟ یعنی این که وقتی میخوای مطلب تو سایت (وبلاگ) منتشر کنی یه صفحه لاگینی به مدیریت داری و وقتی لاگین شدی با یه صفحه مدیریتی شبیه بلاگفا مواجه میشی که اونجا میتونی به راحتی مطلب بزاری ،پاک کنی ،ویرایش و ...
البته بعضی نسخه های این سیستم تنها قابلیت مدیریت یک سایت (وبلاگ) رو داره و بعضی دیگه شبیه بلاگفا عمل میکنه یعنی میتونی یک سایت داشته باشی که دیگران بیان عضو بشن و واسه خودشون وبلاگ ایجاد کنند

reza699

Active Member
در جواب این سوالتون هم میتونم بگم خود وردپرس پلاگین هایی داره که قابلیت راه اندازی گالری تصاویر رو داره اما اگه شما چیزه خیلی پیشرفته با امکانات زیاد میخواهید میتونید از نرم افزار php Gallery استفاده کنی که نرم افزار خوبی با امکانات خوب هستش ضمن اینکه فارسی رو هم ساپورت میکنه

Mohsen2008

Member
در جواب این سوالتون هم میتونم بگم خود وردپرس پلاگین هایی داره که قابلیت راه اندازی گالری تصاویر رو داره اما اگه شما چیزه خیلی پیشرفته با امکانات زیاد میخواهید میتونید از نرم افزار php Gallery استفاده کنی که نرم افزار خوبی با امکانات خوب هستش ضمن اینکه فارسی رو هم ساپورت میکنه
سلام ...
ممنون دوست عزیز ...
من این نرم افزار رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟ طریقه نصب و راه اندازیش چه جور هست ؟

the-MA

Active Member
سلام ...
ممنون دوست عزیز ...
من این نرم افزار رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟ طریقه نصب و راه اندازیش چه جور هست ؟

سلام دوست عزیز ...
اگه تا حالا با php کار نکردی بهت توصیه میکنم دنبال این نرم افزار نری ...!!!

واسه اجرای فایل های پی اچ پی به مفسر برنامه ی پی اچ پی نیاز داری چون این زبان یک زبان server side هستش ...!!!

واسه ساختن گالری عکس هم اگه میخوای کارت راه بیفته از گالری عکس
frontpage استفاده کن ( البته این گالری داینامیک نیست )

امیدوارم موفق باشی دوست گلم

the-MA

Active Member
برنامه ی frontpage هم یکی از برنامه های office هستش که با اون میشه صفحات اینترنتی رو ایجاد کرد و حجم این برنامه هم حدود 300 مگ هستش که از اینترنت فکر نکنم بتونی دانلود کنی !!!

امیدوارم موفق باشی ...

Mohsen2008

Member

جدیدترین ارسال ها

بالا