یه سوال مهم

sunix

New Member
سلام به همه دوستان
یه بنده خدایی یه سوالی مطرح کرد که منم اینجا مطرح می کنم و از دوستانم کمک میخوام برا جواب.
ایشون پرسیدن میشه یه فایل 3d رو برد تو برنامه فلش و روش کار کرد؟
منم نمیدونستم. ممنون میشم یه کمکی بکنین:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
تا جایی که من میدونم امکانپذیر نیست . ولی شاید دوستان دیگه بدونن . :d میتونی تو گوگل هم سرچ کنی

animations

Active Member
مستقیما فایل های سه بعدی مکس و مایا رو نمی شه برد توی فلش. ولی مثلا می شه رندر گرفت و بصورت jpg یا png و... برد. اگه خروجی swf بگیریم که بصورت وکتور می شه ایمپورت کرد توی فلش.

معمولا برای سه بعدی توی فلش از برنامه swift 3d استفاده می شه که راحت تره.

الان خیلی از بنرها و دمو ها رو با چند تا برنامه می سازند و بعد می برند توی فلش. یه نمونه جالبش این سایته.

sunix

New Member
عزیز جان اون شخص گفت میخواد مثلا یه محیط سه بعدی مثل یه خونه رو ببره تو فلش و داخلش حرکت کنه و درها رو بازو بسته کنه و کارهای دیگه. بنظرتون میشه؟

.:. soroosh .:.

Active Member
نمیشه . ( حداقل تا جایی که من اطلاع دارم ، پس شاید هم بشه و من خبر ندارم )
به نظرم این کار فقط از طریق خروجی هایی مثل exe امکان پذیره که باید داخل خود مایا کد نویسی بشه و ...

animations

Active Member
حرف سروش درسته sunix جان. این کارها با کد نویسی های برنامه های سه بعدی امکان پذیره. ولی محیط فلش کاملا دو بعدیه.

اگه باید حتما از فلش استفاده کنه و محیط سه بعدی رو توش پیاده کنه (حالا به خاطر کم حجم شدن، یا هر چی) حتما باید یه سری ترفند به کار ببره. مثلا می تونه از همه حرکتها رندر بگیره و با برنامه نویسی اونها رو به هم ربط بده. یا کلا از برنامه نویسی فلش استفاده کنه. فکر نکنم کار آسونی باشه.

پیشنهاد می کنم بری توی انجمن فلش سوالش رو بپرسی. مگر اینکه بخواد با خود برنامه های سه بعدی کار رو ببنده.

ali_tavanaie

Well-Known Member
نمیدونم چقدر درسته اما من یکجا خوندم که توی ورژن جدید فوتوشاپ میشه 3d object ها رو load کرد ، احتمالاً فلش هم که مال adobe هست در ورژن جدید چنین امکانی رو باید داشته باشه.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
نمیدونم چقدر درسته اما من یکجا خوندم که توی ورژن جدید فوتوشاپ میشه 3d object ها رو load کرد ، احتمالاً فلش هم که مال adobe هست در ورژن جدید چنین امکانی رو باید داشته باشه.

آره منم هم دیدم . ولی شی 3d رو به صورت عکس میشه وارد کرد . این عمل هم تو فلش وجود نداره .

Farrokh

Active Member
قبل از هر چیز خواهش می کنم دفعات بعد اسم تاپیک رو واضح تر انتخاب کنید

بعد از اون باید بگم که من فکر می کنم برای این کار احتیاج به یه گیم انجین هست
هنوز ندیدم کسی با فلش یه همچین کاری بکنه مگر اینکه انیمیشن دو بعدی فلش باشه

به هر حال اساتید فلش کار بهتر می دونن

موفق باشید

hamid-xp

Member
سلام .
به نظر من شدنیه . حالا چطوری ؟ من چند سالی هست با فلش کار میکنم یادمه قبل از نسخه 8 ماکرومدیا فلش که هنوز فرمت flv معرفی نشده بود ، برای import فیلم درون فلش از فرمت QuivkTime ، mov استفاده می کردیم . از اون به بعد که flv اومد کارها کمی پیچیده تر شد . همچنین با توجه به اینکه من اخیرا با مکس آشنا شدم ، قابلیت های جالبی از رندر انیمیشن به فرمت quickTime دیدم که واقعا برام جالب بود . ( به نظر میرسه فرمت های جدید mov قابلیت های برنامه نویسی رو قبول میکنه مثل تصاویر پانورامایی که حتما دیدید . ) من فکر کنم اگه بشه از قابلیت های این فرمت اسفاده کنید و اون رو تو فلش لود کنید بشه سوال شما رو جواب داد.
من 90 درصد مطئنم که میشه ولی محدودیت داره یعنی میشه یه جسم رندر شده ( از 6 جهت ) رو با اختیار کامل به حرکت درآورد مثلا یه موبایل رندر شده سه بعدی رو در هر زاویه ای که بخواهید بچرخونید ، ولی نمیشه از این اتاق به اون اتاق حرکت کنید و در و باز کنید و ...
راستش منم این سوال تو ذهنم بود حالا بهونه ای شد که برم دنبالش اگه چیزی پیدا کردم اینجا میذارم !

Active Member
درود .
خب این کاری که شما گفتید میشه و کاملا درسته .
اما این دوستمون میخوان خود صحنه سه بعدی را وارد فلش کنن .
اینی که شما میگید میشه استفاده از یک بعد اجسام یعنی استفاده از چند عکس و ساخت محیطی مشابه سه بعدی .

hamid-xp

Member
من گشتم . به یه کامپوننتی برخوردم که جسم سه بعدی رو بعد از تبدیل به فرمت خاصی به نام fl3d ( قابل شناسایی توسط کامپوننت نصب شده بر روی برنامه ) میتونه وارد خود فلش کنه . منظورم این نیست که فریم به فریم تصویر بیاره بلکه دقیقا جسم سه بعدی رو وارد فلش میکنه لینک زیر رو یه نگاه بندازید :
http://www.freespin3d.com/Examples/VideoProjection.swf

این سورس اونه بدون نیاز به نصب کامپوننت با cs3 باز کنید .
http://www.freespin3d.com/userfiles/image/NewSite/FreeSpin3DLab/ExamplesDownloads/LoadTexture.zip

جالب اینجاست که تکسچر داده شده به جسم رو هم از خارج ( اکسترنال ) میشه لود کرد .
اینا قابلیتهای جدید اکشن اسکریپت 3 هست .

برای توضیحات بیشتر یه سر به سایت زیر بزنید اگر لینک دانلود کرک شدشم گیر آوردید به منم بدید صواب داره .
http://www.freespin3d.com

راستی باید بگم قابلیت های جدیدی رو در فرمت flv به زودی خواهیم دید که شاید شگفت زدمون بکنه ولی cs4 جا بیافته .

و اینکه همونطور که گفتم فعلا فقط چرخش اشیائ رو میشه در فلش آورد نه گشت و گذار سه بعدی در فلش:D .

اگه کسی اطلاعات بیشری داره بذاره ، تا استفاده ببریم .

قربان همتون:rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
واو .
خسته نباشید و ممنون .
پس حتما میشه یه کارایی کرد .
این دقیقا آبجکت سه بعدی هست که اینجا نمایش میده .
همیه که میگن هیچ وقت نگید نمیشه . بگید من بلد نیستم :d

جدیدترین ارسال ها

بالا