یه سوال عجیب و غریب !!!!!

hesam_dj10

Active Member
من یه کدی رو مینویسم یا از یه جایی پیدا میکنم
ولی دیگه یادش نمیگیرم(البته یه نگاهی بهش میندازم)
بعد کد رو هر جا که نیاز باشه کپی میکنم و تغیرات لازم رو میدم

حالا به نظر شما این کار درستیه یا اینکه باید کد ها رو قشنگ یاد بگیرم و خودم از اوا بنویسمشون!!!!!!

mehran ghane

New Member
منظورت از کد چیه اگه پسورد یا رمز عبور یک وبسایت یا صفحه یا نرم افزار خاصیه میتونی همه رو در یک فایل متنی کپی کنی و روی کل پوشه یک پسورد مختصر وساده بزار
اگه رمز دوم عابر بانک و این طور چیزهاست این کار صلاح نیست

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
منظورت از کد چیه اگه پسورد یا رمز عبور یک وبسایت یا صفحه یا نرم افزار خاصیه میتونی همه رو در یک فایل متنی کپی کنی و روی کل پوشه یک پسورد مختصر وساده بزار
اگه رمز دوم عابر بانک و این طور چیزهاست این کار صلاح نیست
دوست عزیز اصلا جواب شما خیلی از مرحله پرته!
حسام منظورش اینه که کد های HTML و CSSو Jquery و... رو یه جا نگهداره که وقتی خواست استفاده کنه و یا باید حتما حفظشون کنه و یاد بگیره!
اتفاقا من هم یه همچین سوالی دارم که قبلا مطرح کرده بودم ولی کسی متاسفانه جوابی نداده بود!

websaz2012

Member
باید به عرضتون گرچه یادگیری زبان های تحت وب لزومیتر به نظر میرسد اما گاهی نیز ما میتوانیم ازاین ترفندم بهره ببریم شما همینقد بتونین کدهارو ویرایش کنید و بنا به درخواست خوتون اونهارو تغییر
بدین کفایت میکند من خودم نیز گاهی از این روش بهره میگیرم!!!:green:

hesam_dj10

Active Member
دوست عزیز اصلا جواب شما خیلی از مرحله پرته!
حسام منظورش اینه که کد های HTML و CSSو Jquery و... رو یه جا نگهداره که وقتی خواست استفاده کنه و یا باید حتما حفظشون کنه و یاد بگیره!
اتفاقا من هم یه همچین سوالی دارم که قبلا مطرح کرده بودم ولی کسی متاسفانه جوابی نداده بود!

بله درسته من هم وقتی جواب اقا مهران رو خوندم ترسیدم!!!!!!
گفتم نکنه دارم کار خلاف میکنم خودم خبر ندارم!!!

bestdata

Active Member
بستگی داره از کجا کد ها رو برداری اگه کپی رایت داشته باشن خوب نیست ولی اگه آزاده خوب کاریه و همین باعث میشه که کد ها رو کم کم یاد بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا