یه سوال راجع به مدلینگه........؟؟؟

DIMO

Active Member
سلام خدمت همگی:

سوال من راجع به در آوردن مدل لایه رنگکاری شده روی دیوارهای قدیمی هستش من بشخصه هرچی با Editable Poly دستو پنجه نرم کردم نتونستم درستش :cry: کنم اگه کسی راه حلی داره بسم الله بگه تا ما هم از این کلافگی:sad: در بیاییم.به عکسها هم یه نظر بندازین تا بیشتر متوجه سوال من بشین.ممنون.

پیوست ها

• provincelifenq9 Crop.jpg
    provincelifenq9 Crop.jpg
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 45319948.TECPernik172 Crop.jpg
    45319948.TECPernik172 Crop.jpg
    74.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
سلام

امید اگه میخوای لایه ی روی دیوار رو که ظاهرآ رنگآمیزی شده رو بسازی به نظر من باید اونجاهایی رو که میخوای مدل رنگامیزی شده

درست کنی رو با poly انتخاب کن و بعدش یه کپی ازش بگیر به عنوان یه آبجکت جدا

با تغییر دادن لبه ها و ورتکس ها شکل مورد نظر رو دربیار ویه shell بزن البته اگه بتونی تو zbrush ادیتش بکنی که دیگه عالی میشه

از ابزار polyboost استفاده کن مدلسازی برات راحت میشه

موفق باشی

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
دستت درد نکنه ولی نمی صرفه اولاً که برنامشو ندارم ثانیاً که تمام کارهاشو تو مکس انجام دادم همین یه کوچولو مونده باهمون poly روش کار میکنم،بابت کمک ممنون.

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
این جوری که نمیشه حداقل بگو ابزار polyboos رو داری اگه نداری من مال مکس 8 رو دارم

میخوای تو یه فرصت برات آپ کنم

DIMO

Active Member
اگه زحمتی نیست آپش کن دستت درد نکنه.:)

آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
DIMO جان چرا از متریال Blend استفاده نمیکنی؟ (البته اگه جزئیات مهم نیست)
میخوای لبه ها کاملا مشخص باشه؟ یعنی تو رفتگی ها و شیارها و... یه جور Editable باشن؟؟؟

ehsan_3dmax

Active Member
Dimo جان بهترين راه براي در آوردن يك همچين سطوحي مدلسازي اونها نيست! بلكه با استفاده از تكسچر براحتي ميشه تمامي اونها رو در آورد.
من خودم تو يك انيميشن كوتاهي كه ساختيم و كلي از اين جور ديوارها داشتيم از تكسچر استفاده كردم و در نهايت هم نتيجه ي خيلي خوبي گرفتيم.
موفق باشي.

roohollah

Banned
ببخشید:cry: دیگه نمیشه نپرسم، این یارووئ که گفتی چه ن؟ میشه محتصر توضیح بدی
--------------------------------در جواب متن:
بلكه با استفاده از تكسچر براحتي ميشه تمامي اونها رو در آورد.
و خدا فتوشاپ را آفرید!:lol:(شوخی کردم، ناراحت نشییییی:cry:)
راه حلش اینه: یک منتقه خاص که میخوای رنگش بریزه رو با Edit poly انتخاب کن، بعد شماره متریالش رو عوض کن، با استفاده از متریال Multi/Sub-Object دیفیوز عکس رو یک نویز بهش بده(یادت باشه Keep Old Mapرو بزاری)، بعد High و Low رو به هم نزدیک کن تا به جیزی کا مخوای نزدیک بشه، بقیشم تابلو، همون نویز رو به Bump هم بده و البته اگر با گرادینت رمپ کار کنی خیییییلی کارت راحت تر می شه:)
چاکرییییم، سوالی بود بگو فایلشو بزارم:wink:

roohollah

Banned
نقل قول:
نویسنده Divine Love
به به بالاخره آقا احسان رو زیارت کردیم.
:d:d:d

سعي كن قبل از اينكه پست ميزني يكم فكر كني در مورد اون چيزي كه ميخواي بنويسي.
راست میگه آقا احسان،من که ADSL دارم میبینم شما همش تو سایت هستین و همه جا رو هم میبینین، ولی منظور اینشون این بود که چه عجب پست دادین:)(بیخیال بابا، حالا بنده خدا یک چیزی گفت، از روی محبت بود:))

Sherlock_Holmes

Active Member
اين لينك رو ببين تا حدود زيادي كمكت ميكنه:
http://www.itsartmag.com/features/ruins/Ruins1.html
وه! احسان اين فيلمي كه اولش گذاشته رو ساخته؟! اين تكسچرها، اين حركت، آره؟ (همه ببينيد لينكو)
اين حركت دوربينو چطور درآورده؟ تو مكس طراحي نشده حركت دوربينش به نظر من...
اين چه حرفيه:
I didn’t use any special tricks for lighting the scene. I just used one vray sun plus vray sky. The truth is that it’s all about good textures and materials.
شما باهاش موافقيد؟
.
احسان ميشه يه راهنمايي هم بكني بگي چطور ميشه فيلمهايي كه گذاشته رو ذخيره كرد؟
ممنون بابت لينكت....

Ali 59

Well-Known Member
اين لينك رو ببين تا حدود زيادي كمكت ميكنه:
http://www.itsartmag.com/features/ruins/Ruins1.html

معركه بود

اين حركت دوربينو چطور درآورده؟ تو مكس طراحي نشده حركت دوربينش به نظر من...

صفحه 5 توضيح داده خودش:

Both the camera move and a hand shake come from a short recorded movie registered with my A95. I tracked the movie in boujou and then exported the movement into 3dsmax.

A95 چيه ؟ دوربينشه يا ؟

آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
احسان ميشه يه راهنمايي هم بكني بگي چطور ميشه فيلمهايي كه گذاشته رو ذخيره كرد؟

با اجازه آقا احسان.
اینم لینکها برای دانلود:

The Ruins -Realistic CG Animation - Finished Project
0.8 MB
The Ruins - Section Dividing Example
1.2 MB
The Ruins - First Rough Model
0.9 MB
The Ruins - Roof Tiles
1.6 MB
The Ruins - Transform Wrap in Photoshop
0.6 MB
The Ruins - BodyPaint Texturing
1.2 MB
The Ruins - Animation Preview
1.6 MB

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
a95 چيه ؟ دوربينشه يا ؟
دوربينشه علي ... ايناهاش:

A95_3q-001.jpg

.

علي جان بابت لينكها ممنون... :)

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
DIMO جان چرا از متریال Blend استفاده نمیکنی؟ (البته اگه جزئیات مهم نیست)
میخوای لبه ها کاملا مشخص باشه؟ یعنی تو رفتگی ها و شیارها و... یه جور Editable باشن؟؟؟

سلام خدمت همگی. آقا علی بابت فیلم ها دستت درد نکنه.راجع به Blend کاراییشو بلدم.آره میخوام یه جور Editable باشه.

Dimo جان بهترين راه براي در آوردن يك همچين سطوحي مدلسازي اونها نيست! بلكه با استفاده از تكسچر براحتي ميشه تمامي اونها رو در آورد.
من خودم تو يك انيميشن كوتاهي كه ساختيم و كلي از اين جور ديوارها داشتيم از تكسچر استفاده كردم و در نهايت هم نتيجه ي خيلي خوبي گرفتيم.

من متریالی رو که همچین کارایی رو داره هم،درست کردم البته به غیر از Blend ،تکسچرش رو هم دارم ولی میخوام مدل شدش رو یاد بگیرم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا