یه سوال دیگه از Load Movie

sohrab2668

New Member
سلام دوستان من خسته نباشید

من دو تا فایل Swf دارم که یکیشون Parent و دیگری Child است. در واقع ، با استفاده از دستور LoadMovie ، فایل Child رو توی فریم نخست فایل Parent لود کردم. حالا میخوام وقتی اجرای فایل فایل Child تموم شد ، فایل اصلی یعنی parent به فریم بعدیش منتقل بشه . سوالی که از شما دارم اینه که تو اخرین فریم فایل Child چه اکشنی بنویسم که بتونه تایم لاین فایل Parent رو کنترل کرده و اونو به فریم بعدیش منتقل کنه ؟

------------------------
پانویس:

1- من همه پستهای مربوط به LoadMovie رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد !!!
2- من باید پروژم رو با اکشن اسکریپت 2 انجام بدم . خواهشا با کدهای اکشن اسکریپت 2 کمکم کنید .

mohammadbasri

کاربر فعال
اگر هم با استفاده از loadmove یک swf رو به فایل اصلی لود کردید و بخواهید از داخل swf لود شده فایل اصلی رو کنترل کنید فقط کافیه آدرس لول رو به swf بدید:
PHP:
_level0.gotoAndStop(2);
لول فایل اصلی 0 هستش

sohrab2668

New Member
بهروز عزیز با استفاده از اون دستوری که شما گفتین به فایل parent میره ولی رو همون فریم 1 می مونه و به فریم دو نمی ره

محمد عزیز نمی دونم چرا با دستوری که شما گفتین اجرا نمیشه

به هر حال یه نمونه مشابه رو پیوست کردم ممنون میشم ببینید مشکلش از کجاست

پیوست ها

• Sample.rar
    9.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما پس زمینه فایل Child که زرد هست را پاک کنید تا متوجه حرکت parent به فریم 2 بشوید
این مورد را در صورتی که تنها در Child تست کنید باعث رفتن به فریم 2 Child می شود
برای Child می توانید به جای _root از this استفاده کنید یا فقط تابع مربوطه را بنویسید.

sohrab2668

New Member
امکانش هست رو فایل خودم درستش کنید؟ من اون پس زمینه زرد هم پاک کردم ولی فایل parent به فریم دو نمیره . اون رنگ زرد رو هم به این خاطر گذاشتم که اگه Parent به فریم دوم رفت متوجه بشم

جدیدترین ارسال ها

بالا