یه سوال در مورد مدول در vb

با سلام
من تاریخ شمسی رو توسط یه فایل dll وارد فرمم کردم به این ترتیب که از reference فایل shamsi.dll رو انتخاب وok کردم.
بعد با یه Module توابع رو بازخوانی و در فرمم بکار بردم درست جواب داد
حالا فایل رو اگزه کردم تو سیستمهای دیگه جواب نمیده و میگه مدول رو پیدا نمیکنم در صورتی که مدول رو در کنار فایل اگزه گذاشتم . نمیدونم مشکل کجاست اگه میشه یه کمکی کنید چون فوریه

AliHSlc

Member
احتمال زیاد کامپایلت مشکل داره ، در ضمن فریم ورک روی سیسم های دیگه نصب هستش ؟

چطور کامپایل مشکل داره! موقع گامپایل که ارور نداد
در ضمن این فریم ورک چیه چون رو یه سیستم که نصب کردم بدون مدول هم بالا نیومد!!!!!!!!

saeedsmk

New Member
سلام
دوست عزيز فكر كنم بايد dll تون را ريحستر كنيد بدين صورت
کد:
regsvr32 dllpath
اين دستور را در قسمت run از منوي Start وارد كنيد كه dllpath در واقعه مسير فايل dll تون هست .

اميدوارم كم كنه
به اميد ديدار

آخرین ویرایش:
ممنون ولی تو سیستم خودم مشکل نداره تو بقیه سیستمها این مشکل پیش میاد
آیا تو سیستم تک تک کاربران باید همین کارو انجام بدم؟

saeedsmk

New Member
سلام خوب هستيد
اگر مشكل شما همين باشه بله بايد اين كار انجام بشه
زيرا بعضي از اين dll ها توسط وي بي و يا ديگر ابزاري كه ميتوانند activx dll توليد كنند توليد شده و براي اجرا نياز دارند كه حتما به عنوان يك كامپونت و يا شي در كامپيوتر مقصد اجازه دسترسي داشته باشند و يا به قول معروف ريجيستر شوند .
شما وقتي يك كامپونت را در وي بي به برنامه خود اد ميكنند بطور اتوماتيك اين كامپونت در كامپيوتر شما ريجيستر ميشود و لذا شما در كامپيوتر خود مشكلي نداريد

اميدوارم توضيحات كافي باشه و به شما كمك كنه

Parthia

Member
اگر اینطوری که آقا سعید میگه مشکل از رجیستر کردن DLL باشه میتونی با استفاده از دستور Shell خودت توی سورس برنامه به طوری که کاربر نفهمه فایل DLL خودتو رجیستر کنی مثل این :
کد:
Private Sub Form_Load()
Shell "regsvr32 xxx.dll"
End Sub

جدیدترین ارسال ها

بالا