یه سوال در مورد فرومهایی که توی سایتها نصب می کنید

phpweb

Active Member
من می خوام یه فروم برای سایت خودم نصب کنم. با توجه به رایگان بودن mybb تصمیم دارم این ادیتور رو روی سایتم نصب کنم.

سوالی که دارم اینه که وقتی یه فروم توی سایت نصب می کنیم، اگر صاحب سایت بخواد وارد سایت خودش بشه، آیا باید توی فروم هم لاگین بشه (و به اطلاعات و آمار فروم از قبیل پیامهای جدید، آخرین پستهای انجمن و ... دسترسی پیدا کنه) یا نه؟

شما برای اضافه کردن یه فروم به وب سایتتون از چه روشی استفاده می کنید؟

Domanjiri

Well-Known Member
سلام
سوالی که دارم اینه که وقتی یه فروم توی سایت نصب می کنیم، اگر صاحب سایت بخواد وارد سایت خودش بشه، آیا باید توی فروم هم لاگین بشه (و به اطلاعات و آمار فروم از قبیل پیامهای جدید، آخرین پستهای انجمن و ... دسترسی پیدا کنه) یا نه؟

نخیر نیازی نیست! نه تنها مدیر، بلکه کاربرانی که توی سایت شما ثبت نام کردن، دیگه لازم نیست داخل فروم ثبت نام کنند، لینک زیر رو دنبال کنید:

phpBB Authentication plugins

پیروز باشید

phpweb

Active Member
سلام

نخیر نیازی نیست! نه تنها مدیر، بلکه کاربرانی که توی سایت شما ثبت نام کردن، دیگه لازم نیست داخل فروم ثبت نام کنند، لینک زیر رو دنبال کنید:

phpbb authentication plugins

پیروز باشید
فرض کنید کسی ثبت نام کرد و وارد سایت شد. چطور باید پیامهای جدید، تاپکهای مشترک شده و ... رو ببینه؟

باید بره توی کنترل پنل انجمن یا نه؟ لطفا توضیح بدید.

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

فرض کنید کسی ثبت نام کرد و وارد سایت شد. چطور باید پیامهای جدید، تاپکهای مشترک شده و ... رو ببینه؟

باید بره توی کنترل پنل انجمن یا نه؟ لطفا توضیح بدید.

من در این مورد که آیا میشه، تاپیک های مشترک شده رو از توی سایت دید نظری ندارم، شاید بشه. اصلن چه نیازی به این کار هست، خب یوزر بره توی انجمن این موارد رو چک کنه!

سوال شما این بود که آیا ادمین(و کاربر) باید دوباره برای ورود به انجمن لاگین کنه، که جواب منفی هست.session سایت در انجمن هم معتبر هست.(یعنی میتونه باشه، لینک رو که مطالعه کردین؟)

موفق باشین

phpweb

Active Member
درود بر شما

من در این مورد که آیا میشه، تاپیک های مشترک شده رو از توی سایت دید نظری ندارم، شاید بشه. اصلن چه نیازی به این کار هست، خب یوزر بره توی انجمن این موارد رو چک کنه!

سوال شما این بود که آیا ادمین(و کاربر) باید دوباره برای ورود به انجمن لاگین کنه، که جواب منفی هست.session سایت در انجمن هم معتبر هست.(یعنی میتونه باشه، لینک رو که مطالعه کردین؟)

موفق باشین
شما اگر یه سایت همراه با انجمن طراحی کنید و به مشتری بدید، برای این مواردی که گفتم چه سیاستی در پیش می گیرید؟

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

من "نهایتا" آخرین ارسال های انجمن رو در سایت اصلی نشون میدادم، مثل خیلی از سایت هایی که الان دارن فعالیت میکنن،نمونه های وطنی: مجیدآنلاین، پی سی ورلد ، مامبولرن و...

کاربر اگه بخواد، خودش مستقیما به انجمن و پنل مربوط به اشتراک و باقی امکانات مراجعه میکنه.

موفق باشید

phpweb

Active Member
درود بر شما

من "نهایتا" آخرین ارسال های انجمن رو در سایت اصلی نشون میدادم، مثل خیلی از سایت هایی که الان دارن فعالیت میکنن،نمونه های وطنی: مجیدآنلاین، پی سی ورلد ، مامبولرن و...

کاربر اگه بخواد، خودش مستقیما به انجمن و پنل مربوط به اشتراک و باقی امکانات مراجعه میکنه.

موفق باشید
برای نمایش آخرین ارسالهای انجمن نیاز به لاگین کردن توی انجمن هست یا اینکه بدون لاگین کردن هم می شه آخرین ارسالهای انجمن رو توی کنترل پنل مدیر سایت نمایش داد؟

phpweb

Active Member
درود بر شما

نه، نیازی نیست!(البته اون مدلی هم میشه!)

توی سایت و فروم phpbb در این مورد زیاد بحث شده و آموزش های زیادی رد و بدل کردند، مثلن لینک زیر :

how to display posts and topics on external pages

موفق باشین
مرسی

امکانش هست که یه لینک بهم معرفی کنید تا بتونم طریقه ویرایش کردن قالب این انجمن ساز رو یادبگیرم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا