Mostafa-3D
Well-Known Member
سلام
من من امروز میخواستم یه هاست وارز بخرم ولی توی همون سایتی که میخواستم ازش هاستو بخرم دیدم این رو نوشته بود :
یعنی تمامی هاست های وارز اینطوریه ؟؟
یعنی بهشون اعتباری نیست ؟؟
راستش من میخوام یا سایت جوملایی نصب کنم که قالبش از rockettheme هستش حالا برای یه چنین سایتی لازمه برم وارز بگیرم ؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونتون میشم سوالم رو جواب بدید .
من من امروز میخواستم یه هاست وارز بخرم ولی توی همون سایتی که میخواستم ازش هاستو بخرم دیدم این رو نوشته بود :
" با سلام و احترام
کاربر گرامی با توجه به مشکلات اخیر سرور وارز و عدم پاسخگویی دیتاسنتر مربوط در هلند ( اکثر دیتاسنتر های وارز به همین دلیل غیر قانونی بودن پاسخگویی مناسبی ندارند و حل یک مشکل ممکن است چند روز زمان ببرد ) و عدم دسترسی ما برای حل مشکل متاسفانه از این پس قادر به ادامه ارائه سرویس وارز نخواهیم بود.
این تصمیم برای آسودگی بیشتر شما هست چون با توحه به شرایط موجود و عدم پاسخگویی و همراهی دیتاسنتر مربوط در هلند احتمالاً مشکلات مکرری خواهیم داشت و به دلیل اینکه حل مشکل از دست ما خارج هست و به سرور دسترسی نداریم در نهایت باعث ایجاد مشکل برای کاربران عزیز خواهد شد. "
یعنی تمامی هاست های وارز اینطوریه ؟؟
یعنی بهشون اعتباری نیست ؟؟
راستش من میخوام یا سایت جوملایی نصب کنم که قالبش از rockettheme هستش حالا برای یه چنین سایتی لازمه برم وارز بگیرم ؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونتون میشم سوالم رو جواب بدید .