یه سوال درباره فلش و سه بعدی

سلام به همه
میخواستم بدونم با چه برنامه ای میشه یه فضا یا یه مدل سه بعدی رو به فلش تبدیل کرد ، البته کلید هم روش بشه قرار داد ... !

++Hadi++

Active Member
بهترین گزینه خود برنامه فلش هست و با استفاده از کامپوننت یا کلاسهای اکسترنال papervision 3d , away3d , Alternative 3d ,...
این کلاسها و کامپوننتا حکم یه engine رو در فلش بازی می کنند. جناب ارجمند در انجمن سه بعدی داره papervision 3d رو آموزش می ده.شما می تونین در 3d max و حتی maya مدلسازی کنین و مدل و متریال رو با پسوند هایی خاص ، در کنار فلشتون save کنید و با استفاده از موتور های یاد شده ، وارد فلش کنید ...
به این سایت مراجعه کنید .این یکی از بهترین و مطرح ترین سایت ها در زمینه فلش 3 بعدی هست:
http://ecodazoo.com
این سایت رو هم با فلش و یک موتور 3 بعدی - engine ژاپنی ساختن که اگه بیاد تو بازار ، روی موارد گفته شده بالایی رو کم می کنه.
همچنین برنامه هایی هم هست که می تونین مستقیما فایل های 3 بعدی در اونا بسازین و خروجی swf بگیرین که البته زیاد دست کاربر رو در ساختن محیط هایی با قابلیت حرکت توسط کیبورد و موس و هوشمندی های برنامه ریزی شده ای باز نمی زاره و یکی از اونا ... ببخشین یادم نمی یاد اگه یادم اومد بهتون خبر می دم.
بای...

از توضیح کاملتون واقعا سپاسگزارم ولی این کمپوننتارو از کجا گیر بیارم ؟ مثل پلاگین نصب فلش میشه ؟ من دقیقا اون سایتو دیده بودم و دنبال همچین چیزی بودم ، ضمنا میشه لینک آموزشی که گفتینو بزارین برام ؟ ممنون میشم اگه لینک کمپوننت رو هم بزارین :wink:

++Hadi++

Active Member
پایین تر از انجمن فلش ، گزینه ای هست به نام 3 بهدی سازی در فلش و موتور های 3 بعدی.
در اون انجمن ، تایپیکی از جناب arjmand هست و عنوانش هست آموزش papervision 3d
در این تایپیک جناب ارجمند تمام کلاسهای اکسترنال این کلاسها رو آپ کرده می تونین دانلود کنین و از اونا استفاده کنین .
بای...

++Hadi++

Active Member
برای استفاده از کلاسهای نوع as. می تونین به انجمن اکشن اسکریپت 3 تایپیک آموزش اکشن 3 از صفر برین و بنده حقیر از درس نوزدهم تا بیست و ششم استفاده از کلاسهای خارجی .as رو توضیح دادم.papervision مجموعه ای از چند کلاس خارجی اکسترنال هست.
آلترناتیو هم با flex طراحی شده و نصبی هست .
away 3d هم مجموعه ای از کلاسهای خارجی هست .
البته papervision یه کامپوننت هم داره که با adobe extension manager نصب می شه و اون هم مجموعه کامل همون کلاسهاست و راه دیگری برای استفاده از papervision هست.
بهترین فرد برای راهنمایی جناب ارجمند هست و می تونین از ایشون استفاده کنین .
بای...
بای...

آخرین ویرایش:
آقا بازم ممنون، فقط یه سایت خوب میخوام :wink: اگه امری بود تو قسمت سه بعدی و به ویژه جلوه های ویژه تا در توان باشد دریغ نیست . . .

آقای icwiiw از شما هم ممنون ، حتما مزاحم میشم ولی یه مشکل کوچیک همین اول ، فایل کمپوننتی که گرفتم رو چطور باید استفاده کنم ؟! :wink: آخه مکس فایل .mxp رو تسخیر کرده و نمیزاره برنامه دیگه ای ازش استفاده کنه ! نظرتون چیه ؟

Mr. LonelY

کاربر فعال
شما رو فایل mxp ، کلیک راست کنیدو properties رو انتخاب کنید.
در تب general دکمه ی change رو بزنید و در قسمت browse به محل نصب نرم افزار adobe extension manager رفته و Extension Manager.exe رو انتخاب کنید.
فکر کنم مشکلتون این بوده باشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا