یه سوال خیلی ساده در مورد فراخوانی از جدول

aminbrlee

Member
سلام دوستان
من یه جدول دارم به نام table که فقط و فقط یه ستون داره که نام اون ستون c1 هست و 4 سطر داره که شامل
c1
....
amin
ali
hasan
ahmad

حال یه نکته من می خوام با یه دستور سطر 2 این ستون که مقدار ali داره رو بهم بده چون من index ندارم پس فکر کنم نمیشه از دستور where استفاده کنم لطفا کمک کنید که چی کار کنم یه جواب ساده ممنون

plague

Member
اگه دنبال علی میگردی خب روی c1 سرچ کن
کد:
select where c1 = 'ali'

اگه دنباله سطر شماره فلان مثلا اینجا دوم میگردی و نمیخای که فیلد id اضافه کنی همه تیبل رو بخون بریزشون تویه یه آارایه اونموقع با ایندکس آرایه میتونی هر خونه ای که بخای رو پیدا کنی مثلا سطر دوم جدول توی آرایه میشه
کد:
 ar[1]

aminbrlee

Member
با تشکر از شما دوست عزیز لطف کنید که همین کار رو برام انجام بدین مثلا یه آرایه بزارین و اون چهار مقدار رو توش قرار بدین
یکی از مشکلات من اینه که انتقال کامل آرایه رو بلد نیستم
1:حالا که شما جواب شوال منو دادین یه سوال دیگه هم می خوام بپرسم ازتون آیا مثلا واسه تیبل بالا نمیشه از ایندکس استفاده کرد
2: اون فیل id که گفتید آیا خودش یه ستون دیگه منظورتون بوده که باید اسمش id باشه
لطفا کامل جواب بدین راجه به پست قبلی هم بله من نمی خوام از دنبال ali بگردم فقط می خوام فیلد ها در اختیارم قرار داده بشن
3: یه سوال دیگه هم دارم که بعد می پرسم فقط خواهش می کنم زودتر و کاملتر پاسخ بدین که پروژه دارم باید تکمیل کنم
ممنون از شما دوست خوبم

plague

Member
PHP:
$result = mysql_query("SELECT * FROM table");

while($row = mysql_fetch_assoc($result))
  {
  $arr[]=$row['c1'] ;

}

print_r($ar);
بله یه ستون دیگه به اسم id میزاری و اون روروی AUTO INCREMENT تنظیم میکنی اینجوری خودش به ازای هر سطر یکی بیشتر میشه و اصلا نمیخاد شما بهش مقدار بدی همون رو هم میتونی به عنوان یندکس استفاده کنی برای پیدا کردن سطور

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا