یه سوال تقریبا ساده

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوستان یه سوال تقریبا ساده .شما اگر الان هدر انجمن رو نگاه کنید در سمت چپ هر چی به سمت راست می یام رنگ سفید کمتر می شه من همیشه برای این کار میومدم عکسم رو چند تکه می کردم و درصد وضحشو کم می کردم تا مثلا 10تا تکیه کوچیک که از عکس جدا کردم بشه مثل هدر حالا می خوام ببینم راه دیگری برای این کار هست ممنونم

thekhosrow

Member
31.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خسرو جان لطفا فقط زماني پست بديد كه منظوري داشته باشيد. ممنون.

درباره سوال شما هم كار خيلي راحتيه. با استفاده از ماسك ميتونيد اين كارو با چند تا كليك ساده انجام بديد. براي اينكار كافيه دو لايه ايجاد كنيد و لايه زيري رو با رنگ سفيد و لايه بالايي رو با رنگ مثلا آبي پر كنيد. حالا كافيه دكمه D رو بزني تا رنگها به حالت پيش فرض دربياد. بعد هم روي لايه بالايي كه در اينجا لايه آبي رنگه يه ماسك ايجاد كن. و حالا با استفاده از ابزار گراديانت از يه سمت به سمت ديگه بكش. اينطوري يه قسمتي از لايه بالايي شما ماسك خواهد شد و لايه زيري نشون داده ميشه.

اگر بازم توضيحي خواستي بگو.

hes_r

Member
سارا خانوم خوب این که با گرادیانت عادی هم میشه دیگه ماسک کار اضافیه

البته اگه من منظور دوستمون رو درست گرفته باشم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سارا خانوم خوب این که با گرادیانت عادی هم میشه دیگه ماسک کار اضافیه

البته اگه من منظور دوستمون رو درست گرفته باشم
درسته حسام روشي كه شما گفتي منتها مشكل اينجاست كه اگر شما بخوايد مثلا فقط روي يكي از دو رنگ تغييراتي ايجاد كنيد ديگه با روش شما نميشه. ولي روشي كه گفتم خوبيش اينه كه شما مثلا ميخوايد فقط در قسمت آبي رنگ پترن ايجاد كني در اون شرايط با روش شما نميشه چنين كاري رو انجام داد.

جدیدترین ارسال ها

بالا