یه سوال از فلش کاران حرفه ای؟؟؟؟(سویش مکس)

pvmdl

New Member
دوستان میشه بگید افکتی که نور رو از تصویر عبور میده در برنامه SWiSH Max اسمش چیه
مثلانوری که در بنر زیر از روی کلمه آی تک عبور میکنه و اونو شفاف می کنه چه افکتیه و اگه نمی دونید میشه بگید چطور میشه درست کرد
http://forum.persiantools.com//images/bm/itech.swf
ممنون

pvmdl

New Member
دوستان میشه بگید افکتی که نور رو از تصویر عبور میده در برنامه SWiSH Max اسمش چیه
مثلانوری که در بنر زیر از روی کلمه آی تک عبور میکنه و اونو شفاف می کنه چه افکتیه و اگه نمی دونید میشه بگید چطور میشه درست کرد
http://forum.persiantools.com//images/bm/itech.swf
ممنون

کسی نیست منو راهنمایی کنه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
یک ماسک ساده است که مثلا یک مربع سفید از توی آن عبور می کند این ماسک همان متن هست
حال به مربع سفید حرکت داده می شود که مثلا از طرفی وارد و از طرفی خارج شود
حال این شی را روی نوشته اصلی قرار می دهیم .. به همین سادگی.. ولی نمونه معرفی شده توسط برنامه adobe flash ساخته شده است
موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

pvmdl

New Member
یک ماست ساده است که مثلا یک مربع سفید از توی آن عبور می کند این ماسک همان متن هست
حال به مربع سفید حرکت داده می شود که مثلا از طرفی وارد و از طرفی خارج شود
حال این شی را روی نوشته اصلی قرار می دهیم .. به همین سادگی.. ولی نمونه معرفی شده توسط برنامه adobe flash ساخته شده است
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز اگه یک مربعه که حرکت داده شده پس تو پس زمینه هم باید عبور کنه و ضایع شه اما این فقط روی اون تصویره
یکم بیشتر توضیح بده که چیکار کنم فقط روی تصویر یا نوشته فقط کمی نور شفاف عبور کنه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
می بایست با Mask و Masked آشنا باشید شی اول شما که بخشی هست که در آن برق نمایش داده می شود به عنوان Mask تعریف می شود و بخش دوم که همان مثلا مربع هست به عنوان Masked تعریف می شود و متحرک هست
حال تنها بخشی از شی مربع ما نمایش داده می شود که در موقعیتی از ماسک ماباشد ، با متحرک کردن شی از خارج از ماسک و حرکت آن از روی شی حالتی شبیه به برق زدن تدائی می شود
در صورتی که باز هم مشکل دارید Mask و Masked را با نام برنامه مورد نظرتان جستجو کنید مثلا با فلش و یا...

موفق و پیروز باشید

pvmdl

New Member
مثلا شما در برنامه فلش چطور ماسک میزارید یه توضیح میدید چطوریه و از چه منوهایی استفاده می کنید
باتشکر

arman_p

Member
من یادم نیست ماسک چی بود...ولی یه مربع تو فلش بکش داخل یه لایه مجزا....
بعد این مربع رو کمرنگ کن..یعنی غلظت رنگش رو مثلا بذار 15 درصد...
بعد با همین تویینینگ از رو عکست عبورش بده...
بهروووووووز، غلط گفتم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا