یه سوال ؟

Mr_lesani

Member
سلام به بچه های انجمن کارل دراو مجید انلاین

من یه چند تا سوال داشتم و میخواستم شما که در این حیطه فعالیت دارین جوابمو بدین .

1-نرم افزار کارل دراو بیشتر در چه زمینه هایی در بازار کار ایران استفاده میشه ؟
2-من اگر بخوام این نرم افزار رو یاد بگیرم کدوم ابزارهای این نرم افزار کاربردی تر هستش ؟

پیشاپیش تشکر از جوابهاتون .

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
دوست عزيز
سلام
به طور كلي نرم افزار كرل دراو و نرم افزارهاي مشابه مثل فري هند و ايليسترايتور و ... براي گرافيك وكتوري و كار با وكتورها و اشكال وكتوري استفاده مي شوند كه توضيح وكتور رو قطعا مي دونيد و اگر اطلاعات جامع تري بخواهيد مي تونيد با جستجو در اينترنت و يا همين سايت مطالب خوبي به دست بياريد.
علي القاعده يكي از موارد استفاده مهم اين گونه نرم افزارها در طراحي لوگو و لوگوتايپ هست.
اما در مورد آموزش اين نرم افزار ونرم افزارهاي مشابه ، به نظر من نميشه گفت كدوم قسمت نرم افزار مهم تره و چه ابزاري بيشتر به كار مي ياد.
نرم افزار مجموعه اي از تعدادي ابزار و منو هست كه در كار همه اونها كاربرد خواهند داشت و اولويت قرار دادن براي اونها ممكن نيست .
به طور كلي ياد گرفتن سطح مقدماتي اين نرم افزار شامل ابزارهاي نوار ابزار كنار و همينطور آشنايي مقدماتي با منوها مي تونه خيلي كمكتون بكنه و شما را در يادگيري بقيه موارد اون ياري برسونه كه در آينده قسمتهاي بعدي رو خودتون بتونيد ياد بگيريد.
براي آموزش هم سي دي هاي آموزشي مالتي مدياي خوبي در بازار هست كه سيلابس هاي كليشون يكي است .

موفق باشيد
مهدي

بالا