یه رنگ آمیزی ساده!

tohmat

Active Member
سلام دوستان ، این کارو که می بینید ، یه WIP کوچولوه ! در واقع اولین قدممه ! می دونم همچین چیزی خاصی نیست ، ولی می خواستم مشکلاشو بدونم ، یه خورده راهنماییم کنین و مشکلاشو بگید . :wink:
مرسی.

پیوست ها

• Look.jpg
    Look.jpg
    83 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • Lookbw.jpg
    Lookbw.jpg
    76 کیلوبایت · بازدیدها: 10

galagoola

Active Member
اسکچش ماله خودته
ابروهاش یه جوریه
البته هنوز کامل نیست
ولی رنگه صورت خیلی سرخه
چیزه دیگه ای به ذهنم نمی رسه

اون فلشه چیه رو صورتش ؟

tohmat

Active Member
galagoola جان ! متاسفانه فقط رنگش ماله خودمه ! اسکچشو تو همین مجید آنلاین پیدا کردم ، ولی یادم نیست کجا ! اینکه ابروش یه جوریه و اون فلش که رو سرش غیر عادیه تقصیر من نیست ! گفتم یه کار کوچولوئه ! ایشالا کاره بعدی رو سعی می کنم اسکچشم ماله خودم باشه ! راستی من کلا با رنگ صورت مشکل داشتم ! نمی دونم چی کارش کنم ! :neutral:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
galagoola جان ! متاسفانه فقط رنگش ماله خودمه ! اسکچشو تو همین مجید آنلاین پیدا کردم ، ولی یادم نیست کجا ! اینکه ابروش یه جوریه و اون فلش که رو سرش غیر عادیه تقصیر من نیست ! گفتم یه کار کوچولوئه ! ایشالا کاره بعدی رو سعی می کنم اسکچشم ماله خودم باشه ! راستی من کلا با رنگ صورت مشکل داشتم ! نمی دونم چی کارش کنم ! :neutral:
براي رنگ صورت از رنگ صورت يه عكس واقعي استفاده كن.

mostafa_cs

Well-Known Member
ادامه بده :)
به نظر من یک کار پیتینگ وقتی موفق هستش که تصویر زمینه مناسب با موضوع و عمیقی براش در نظر گرفته بشه.
مثلا این الان میتونه تو یک جنگل برفی گم شده باشه :-؟

Soldier

Member
ادامه بده :)
به نظر من یک کار پیتینگ وقتی موفق هستش که تصویر زمینه مناسب با موضوع و عمیقی براش در نظر گرفته بشه.

لوووووووووووول حالا بذار خودش تموم بشه!
loudlaff.gif

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
دوست عزيز کارتون خوب شده
فقط من فکر ميکنم اگه جوري کار کنيد که خط هاي اسکچ کمتر ديده بشن و بجاي اون حجمها بهتر ديده بشن بهتره

tohmat

Active Member
بابت نظرات ممنون ، نمی دونم چرا به ذهنه خودم نرسیده بود از رنگ صورت واقعی استفاده کنم:!:
فقط یه مشکلی که این وسط وجود داره اینه که PSD فایلم بر اثر یه اتفاق ، پاک شده :sad:، باید از اول شروع کنم !

h-akhavan

Member
سلام دوست عزیز:)
به غیر از انتخاب رنگ، همه چیز خوبه! راجع به انتخاب رنگ هم که سارا خانوم گفتن.
ولی حالا که می خای از اول شروع کنی بهتر نیست یه طرح دیگه انتخاب کنی؟ آخه اون فلشه خیلی ضایع ست!
منتظر طرح جدیدت هستم:oops:

tohmat

Active Member
ادامه بده

دوست عزيز کارتون خوب شده
فقط من فکر ميکنم اگه جوري کار کنيد که خط هاي اسکچ کمتر ديده بشن و بجاي اون حجمها بهتر ديده بشن بهتره

بله ، حق با شماست! این چیزی که این پایینه ، خوبه؟

باسه منم یه بار این اتفاق وحشتناک افتاد !

درسته که وحشتناکه ، ولی یه خوبی داشت اونم اینه که انگیزمو بیشتر کرد !!
سلام دوست عزیز
به غیر از انتخاب رنگ، همه چیز خوبه! راجع به انتخاب رنگ هم که سارا خانوم گفتن.
ولی حالا که می خای از اول شروع کنی بهتر نیست یه طرح دیگه انتخاب کنی؟ آخه اون فلشه خیلی ضایع ست!
منتظر طرح جدیدت هستم

یغنی اینو بی خیال شم ؟! :eek: نه ! نه ! نمی تونم !! سخته ! ولی ممکن نیست!
راستی ببخشید هول هولکی جواب دادام !

پیوست ها

• Line.jpg
    Line.jpg
    24.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

tohmat

Active Member
یه خورده بهتر شد ، نه؟

ببخشید من دیر به دیر میام. و همینطور ببخشید کارم اینقدر طول می کشه ... آخه من فردا کنکور دارم !
گفتم تا اینجای کارو ببینین ، نظر بدین ، تا کار به جاهای باریک نکشیده! راستی ، چی بود چی شد؟!:wink:

پیوست ها

• Step 2.jpg
    Step 2.jpg
    90 کیلوبایت · بازدیدها: 8

tohmat

Active Member
بالاخره تمومش کردم !:D
جوگیر شدن واقعا چیزه بدیه ! ما دو هفته پیش جو گیر شدیم گفتیم این اسکچو رنگ کنیم ببینیم چیکاره ایم ، بعد بیشتر جوگیر شدیم گذاشتیمش تو مجید آن لاین! بعد دوستان بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم نظر دادن، بازم جوگیر شدیم دوباره کار کردیم!
که تو این راه پدر چشم :cool: و ماوسم در اومد. البته خوبیش این بود که معنی واقعی Digital Painting فهمیدم! به هر حال اینم کاره کامل شده، البته می دونم همچین خیلی هم خوب نشده ولی به قول شاعر ، کار اولیه ، زیاد جدی نگیرین! کلا روش 10-12 ساعت وقت گذاشتم! ! ! من که دیگه عمرا با ماوس Digital Painting کار کنم!!

پیوست ها

• Merged Burn.jpg
    Merged Burn.jpg
    101.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
wow چقدر ناز شده.
شنلش واقعا قشنگ شده.
همينطور چشماش. خيلي خوب و طبيعي درآوردي.
ادامه بده مطمئن باش كاراي بعديت از اينم بهتر ميشه.
موفق باشي.

h-akhavan

Member
سلام:)
خیلی خوب شده! خیلی خوب.
کار واقعا زیبا و تمیزی شده هم صورتش و هم شنلش (به خصوص بالای شنل)
فکرر کنم دو سه تایی ایراد داشته باشه! کچله آیا؟؟ پیشونی بلنده! (هرچند من خوشم اومد) و چشاش سیاهن! قهوه ای، آبی ... نمی شد؟ چش آبی بود بهتر نبود؟
موفق باشی.
منتظر آثار بعدیت هستم:oops:

tohmat

Active Member
سلام:)
خیلی خوب شده! خیلی خوب.
کار واقعا زیبا و تمیزی شده هم صورتش و هم شنلش (به خصوص بالای شنل)
فکرر کنم دو سه تایی ایراد داشته باشه! کچله آیا؟؟ پیشونی بلنده! (هرچند من خوشم اومد) و چشاش سیاهن! قهوه ای، آبی ... نمی شد؟ چش آبی بود بهتر نبود؟
موفق باشی.
منتظر آثار بعدیت هستم:oops:

دوستان از همگی ممنون ، لازم به ذکره که کچلی این کوچوله به خاطر اینه که اون فلش از رو سرش براداشته شده! همینطور من عاشق چشمه سیاهم. (سلیقه ای دیگه!)

جدیدترین ارسال ها

بالا