سلام
به زبان فارسی چیز کامل پیدا نمیکنی عزیز مخصوصا اگه منظورت VFX ـه، چون نو پا هست هم کمتر اطلاعاتی ناب ازش پیدا میشه هم مقداری تو ارائه علمش کوتاهی میکنن، البت اینم بگم VFX مثل انیمیشن نیست که بیشتر کارهایی که توش انجام میشه یه قانون عمومی داشته باشه، چون توی کار ممکنه کاگردان خواسته هایی جدید داشته باشه و جایی نتونی در مورد تولید اون تصویر اطلاعاتی کسب کنی، مثل خود من که تا بحال ابداعاتی تو کار انجام دادم که با چنید روش متفاوت به خواستم رسیدم بدون منبع آموزشی و با فکر خودم.
خود اونوری ها هم توی VFX متعقد هستن که وقتی کاری رو میخوان انجام بدند وارد اتاق هایی تاریک میشن که خودشون باید اون اتاق رو روشن کنن یعنی اطلاعاتی برای ساخت اون تصویر خاص وجود نداره، مثل فیلم battleship که کل کار روی دریا بود، تا بحال فکر کردی که چطور این فیلم رو track کردن؟!! من هر چی فکر کردم فقط یه مورد به ذهنم خود، اون هم قرار دادن توپ های بزرگ شناور و بسته به وزنه روی آب. یا هر تصویر و جلوه خاص و جدید دیگه ای.
آموزشی هایی برای tracking یا chromakey و این جور چیزا هست ولی نمیتونی آموزشی برای 0 تا 100 یه پروژه رو پیدا کنی، تازه همه اینها به زبان اصلی و اینگلیسی بود نه فارسی. تو آموزشی ها شما فقط ساخت اجسام ذرات مایعات انفجارها tracking ماسک کردن و اینجور چیز گفته میشه نه ترفدن هایی که تو هر پروژه ای لازمه.
حق یارت