یه دونه فراهانی (آماتور 2):Art Rage2

1farahani

Member
به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مجید آنلاینی ها. امیدوارم که حالتون خوب باشه و برای شما آرزوی سلامتی می کنم.
امیدوارم با پیشنهادات و انتقادات خود مرا در مسیر درست هدایت فرمایید.
این هم از 2 تا کار این دفعه ام که فکر می کنم از دفعه های قبلی بهتر شده است.حالا نمی دانم نظر شما چیست؟

در آخر هم از شما خواهشمندم با نظرات خود من را متحول کنید.
باتشکر-یک فراهانی

پیوست ها

• Sun.JPG
    Sun.JPG
    143.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Flower.JPG
    Flower.JPG
    109.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16

MEGA WAVE

Active Member
سلام

آفرین کار دومی از نظر گرافیکی نسبت به کار های قبلی پیشرفت بیشتری داشته.

ولی کلاً بیشتر به سبک نقاشی شبیه چون نرم افزاری که استفاده میکنی مخصوص نقاشی کردن هست ، اگه میخوای توی گرافیک پیشرفت کنی بازم میگم فتوشاپ رو یاد بگیر.
:rose:

[SOBHAN]

Active Member
خيلي خيلي خيلي خيلي خوب پيشرفت كردين ! :)

و خوشحالم كه بالاخره به فونت هم رو كردين !

موفق باشيد
محمد حسين

1farahani

Member
سلام

آفرین کار دومی از نظر گرافیکی نسبت به کار های قبلی پیشرفت بیشتری داشته.

ولی کلاً بیشتر به سبک نقاشی شبیه چون نرم افزاری که استفاده میکنی مخصوص نقاشی کردن هست ، اگه میخوای توی گرافیک پیشرفت کنی بازم میگم فتوشاپ رو یاد بگیر.
:rose:

به نام خدا
ببینید دوست عزیز فتوشاپ مال حرفه ای ها است و من تازه آماتورم و برام کار کردن با فتوشاپ سخته.
ممنون

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
فراهانی عزیز از دیدن پیشرفت شما در آشنایی با ابزارهای فتوشاپ و کار با اونها خیلی خوشحالم. به نظرم به طور کلی نسبت به چند کار قبلی که ازت دیدم، اینا بهتره.
فقط حتماً هر جا به مشکل بر میخوری یا با ابزاری مشکل داری، اینجا مطرح کن. مطمئن باش تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم :rose:
موفق باشی دوست من.

EleRam

Well-Known Member
رنگ آميزي شبنم ها خيلي زيبا شده.
ميشه بفرماييد نرم افزار هاي مورد استفاده چي بوده؟

EleRam

Well-Known Member
خيلي عاليه...
اين حرف منو تاييد مي كنه كه هميشه ميگم: مهم خلاقيت و ذوق طراحه كه كار رو جلا ميده، نه نرم افزار...
خيلي ها ميرن كلاس هاي فتوشاپ چند صد هزار تومني رو مي گذرونن و آخرشم هيچ كاري نمي تونن انجام بدن و در مقابل اونها چنين افرادي (مثل) شما هم پيدا ميشن. مرحبا...
فقط يه سوال! اين شبنم ها رو خودتون رنگ آميزي كرديد؟!

و در آخر هم پيشنهاد مي كنم كه كار خودتون رو با فتوايمپكت شروع كنيد و به گرافيك حرفه اي رو بياريد... (اين نرم افزار قيمتش نسبت به فتوشاپ خيلي ارزون تره پس اگه كپي رايت هم اجرا بشه به نفع تونه ;) )

جدیدترین ارسال ها

بالا