یه خورده خیلی زیاد راهنمایی یکم هم فوری

kingmehr

Member
سلام . پیشاپیش از همه ممنونم .
من میخوام قابلیت سرچ و موزیک پلیر رو باهم داشته باشم توی 1 فایل فلش . یعنی کاربر بتونه آهنگی رو از xml سرچ کنه وقتی پیداش کرد روش که کلیک کرد اون رو اجرا کنه .
سرچ و پلیر رو جداگونه دارم ولی میخوام دوتارو باهم داشته باشم :(
فقط خیلی سریع میخوام اگه کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم .

kingmehr

Member
به نظر خودم این جواب میده ولی نمیدونم چظوری آدرس دهیش کنم و اینکه بیام آدرس موزیک رو هم به عنوان 1 ند واسه Xmlام به نودای xmlام اضافه کنم بعد بگم اون آدرس رو هم به عنوان یکی از مقادیر تو سرچم نشون بده به کاربر وقتی روش کلیک کرد اونو پخش کنه . کسی میدونه آدرس دهیشو چطوری کنم که به جواب برسم ؟!!؟!؟!؟!؟راستی اکشن 2 میخوام لطفا . بازم ممنون

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
تو xmlمیتونی از فیلتر کردن استفاده کنی
مثلا برای جستجو از attributeشرطی استفاده کنی
اینو ببین :
PHP:
var xml:XML=
<root>
<song a="siavash" >siavash1.mp3</song>
<song a="mehdi" >mehdi_1.mp3</song>
<song a="ali" >Ai_ashabi.mp3</song>
<song a="hadi" >hadi.mp3</song>
</root>
trace(xml.song.(@a=="ali"))

kingmehr

Member
رسی جاوید جان . اما این شرط رو کجا بذارم ؟!!؟!؟ مثلا این الان 1 نمونه سرچ و پلیر هست . میخوام اول بیاد 1 آهنگ رو سچ کنه بهدش که پیداش کرد روی آدرس که کلیک کرد بره فرم 5 پلیرمو ران کنه اون آهنگ اجرا بشه . میتونی 1 خورده کدهامو دستکاری کنی ؟!!؟!؟!!؟

پیوست ها

• music.rar
    124.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

JavidFlasher

کاربر فعال
این دستوری که من گفتم فقط یه روشه برای سرچ کردن نه این که کد رو بزارین براتون کار کنه
شما یا باید پلیر رو کامل خودتون بنیویسین یا از یه پلیر آماده ک سرچ داشته باشه استفاده کنین
سرچ کنین سورس زیاده.

kingmehr

Member
آخه من خیلی گشتم ولی چیزی نیافتم . میشه شما اگه داری بفرستی ؟!!؟!؟ یا لینک بدی لطفا!؟!؟!؟ بازم ممنون

kingmehr

Member
من اینو تا فردا میخوام خواهشن یکی یا سرس منو دستکاری کنه یا اگه داره بذاره پلیرشو .:( خیلی فورس ماژوره :(

جدیدترین ارسال ها

بالا