یه برنامه می خام که بشه بجای پرینت کردن روی کاغذ، خروجی تکست بده

سلام
72.gif

من يه برنامه مي خام که از اطلاعاتي که قابل پرينت گرفتن هستن خروجي txt يا doc بده

نمي دونم درست تونستم منظورمو برسونم يا نه !

توضيح بيشتر : يعني وقتي برنامه مورد نظر رو نصب کرديم به صورت يه درايور در ليست پرينترها ظاهر بشه و بعد با انتخاب درايور اين برنامه؛ خروجي تکست بهمون بده، يه چيزي مشابه برنامه PdfFactory Pro ، ولي خروجي تکست بده و حتما با UTF-8 سیو خروجی بده

برنامه FinePrint رو پيدا کردم که خروجي تکست ميده ولي مشکل اينجاست که خروجي رو فقط به صورت ANSI ميده و نميشه به صورت UTF-8 سيو کرد و گــِــره کار همينه !!
73.gif

اينم سريالش :
Company: www.serials.ws
Serial: 5QSD-ZX4F-ZZMZ

خوب شما از چه برنامه ای میخوای خروجی بگیری
متنت رو خودت میتونی paste کنی تو notepad و به شکل utf-8 ذخیرش کنی
من فکر نکنم همچین برنامه ای وجود داشته باشه چون این کار رو هر کسی میتونه با راحتی انجام بده و برنامه نمی خواد

New World

Member
احتمالا ميخواي متن اسكن شده ت تبديل به متن قابل ويرايش بشه. اگه اينطوره بايد از Ocr استفاده كني. مث خود ريدر يا پرسكو پيج منجر.

ببینید داستان اینه :

گوشیم V200 سامسونگ ، من از طریق برنامه مربوط به گوشیم "EasyGPRS" می خام لیست شماره های موبایلم رو به صورت فایل تکست در بیارم ، که بعضی از اسامیش به دلیل اینکه در موبایلم فارسی هستن در این برنامه به صورت کاراکتر عجیب غریب نشون داده میشن ، در قسمت پرینت برنامه "EasyGPRS" میشه از لیست شماره ها پرینت گرفت حالا می خام خروجی پرینت رو به صورت تکست بدم ( به صورت UTF-8 که بعضی از کاراکترها خراب نشن ) و بعد اون فایل تکست رو دست کاری و ادیت کنم تا بشه اسامی فارسی قابل خوندن بشن

جدیدترین ارسال ها

بالا