یه برنامه معرفی کنید که شبیه Front Page باشه وبشه فایل های PHP رو باهاش ویرایش کرد

یه برنامه معرفی کنید که شبیه Front Page باشه و بشه فایل های PHP رو باهاش ویرایش کرد
مثلا عکس هارو جابجاکرد و یا چیز های دیگه مثل یک صفحه HTML

dboy

New Member
اتفاقآ منم دنبال اين چنين برنامه اي ميگشتم و يه نفر يه برنامه براي دانلود بهم پيشنهاد كرد كه هنوز دانلودش نكردم. 20 مگابايت . ولي هنوز خودم نديدم چيه !!!!!!

http://dw.com.com/redir?pid=1032249...idd10073770

آخرین ویرایش:

Aftabgardan-cc

Active Member
رفقا با اينكه اصلا از اين برنامه خوشم نمي‌ياد ولي همه پيشنهاد مي‌كنن كه از MacroMedia Dreamweaver (دريم ويور) استفاده كنيد.

در كالكشن‌هاي ماكرو مديا اين نرم‌افزار به قول بچه‌ها "قدرتمند" وجود داره.

macroflash

Active Member
اولا كه آقا چرا توهين ميكني من خودم دريم ويور كارم خيلي هم برنامه ي 20 و آسوني هستش فقط بايد CSS حسابي بلد باشي تا بتوني 1 سايت باهاش بزني درضمن خيلي سايت هاي حرفه اي ميشه باهاش زد اما من به جز دريم ويور Adobe Golive رو بهت معرفي ميكنم در ضمن از NOTEPAD ويندوز هم ميشه استفاده كرد و با پسوند .php استفاده كن مهم اينه كه بتوني بنويسي جاش مهم نيست

Aftabgardan-cc

Active Member
بابا من كي به شما توهين كردم؟ (اگر هم توهيني بوده، به برنامه‌ش بوده، شما چرا جوش مي‌ياري؟)
گفتم من از اين برنامه خوشم نمي‌ياد...
خيلي جدي نگير شما،(-:

golden

Member
اصولا من یه اشتباهاتی توی سوال آقای nemesis2005 دیدم.
مثلا عکس هارو جابجاکرد و یا چیز های دیگه مثل یک صفحه HTML
عجب پس توی php میشه عکس هم نشون داد
شما خودت میگی مثل html خوب برادر شما چرا فکر میکنی که نمایش عکس را باید در php انجام بدی اول با هر برنامه ای که راحتی صفحه html را بساز و بعد برای پردازش از php استفاده کن.
یکی از برترین ابزارهایی که برای نوشتن اسکریپت های php استفاده میشه Zend Ide نام داره.http://www.zend.com

دوست عزیز من یک فروشگاه به زبان Php دارم و میخوام ظاهرش رو به دلخواه خودم طراحی کنم
در ضمن چون من به زبان Php آشنایی ندارم یه برنامه برای ویرایش می خواستم که کارکردن با هاش راحت باشه کد نویسی نخواد

golden

Member
هیچ IDE وجود نداره که در php برای شما ظاهر سایت را بسازه.

MnavidM

Active Member
oxygenws گفت:
:) قطعا Macromedia Dreamweaver
البته اگه از نسخه Macromedia Dreamweaver MX 2004 استفاده کنید خیلی بهتره.

جدا از اینکه بیشتر توابع php رو در خودش داره (منظورم نشون دادن پارامتر ها ست) با زدن کلیدهای Alt + Space در قسمت مربوط به css , لیست کاملی از دستورات css ها رو می بینید.

در کل واقعا برنامه کاملیه :wink:

موفق باشید.
نوید.

oxygenws

Active Member

MnavidM

Active Member
بله اميد جان .

كاملا درست مي فرماييد :wink:

Ctrl+Space هست و همه نوعه برنامه خوبيه .

موفق باشيد.
نويد.

جدیدترین ارسال ها

بالا