یه برنامه برای طراحی تقویم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام بچه ها ببخشید که این موضوع رو اینجا مطرح کردم کی می دونه با چی برنامه ای می شه تقویم طراحی کرد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
توی این تقویمایی که بیرون دیده میشه معمولا طراحی اعداد و ارقام روزای سال (برای سال شمسی) از پیش طراحی شده هست و طراح فقط میاد از عکسای تبلیغاتی برای تبلیغ یا قشنگی تقویم استفاده میکنه.

ولی اگه منظورت طراحی همین اعداد و ارقام که با هر برنامه ای میشه اینکارو انجام داد. چون برای سال شمسی میخوای برنامه ای فکر نکنم باشه که مستقیما تقویم طراحی کنه. برای سال میلادی من یادمه یه برنامه ای بود (اسمشو الان دقیقا یادم نیست) ولی برای سال شمسی باید خودت بشینی یکی یکی ماههای سال رو طراحی کنی که کار عاقلانه ای نیست!!
13.gif

HamidrezaK

Member
راست میگه...اگه میشه آپلود کن ما هم استفاده کنیم ... خیلی ممنون میشم ... اگه نمونه دیگه ای هم درای بذاری خیلی عالی میشه ....چاکریم :cool:

Fanous

Well-Known Member
سلام به همگی !
قبول ، میزارم بالا واسه همه اما با اون شرط موافقین !؟
یعنی هرکس از این کار استفاده کرد و رفت واسه چاپ ، یه نمونش رو برام بفرسته !!
موفق باشین ...

سلام
لطف کن برامون آپلود کن .اگه تونستم یه طرح خوب بزنم آپلود می کنم همتون ببینین .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لیلا جان خیلی به جمع بچه ها خوش اومدی. اگه خدا بخواد یه خانم فعال تو این انجمن پیدا بشه. اینجا شده سایت پسرونه فقط!!!
14.gif

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
والا خدمت تمام دوستان عرض کنم که اسم این برنامه 3D-Album PicturePro Platinumهستش که غیر از تقویم کار های دیگه هم می کنه بدک نیست این هم سایت شرکت سازندش اما لینک رو نمی دونم چون من خودم هم خریدمhttp://www.3d-album.com در ضمن سارا خانم می گید سایت پسرونه همه پسر ها رو جمع کنیم اندازه شما مطلب ننوشتن من هفته پیش نگاه کردم ششصدو خورده ای بود حالا 995 ................ می بینی تورو خدا

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
راستی یادم رفت لیلا خانم به جمع بچه ها خوش اومدی هر چند ما هم زیاد نیست که اومدیم

saeedmasih

Member
بدون بخش دومش کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا دانلود کردن من مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yusef.es

Member
نه دانلود کردن شما مشکلی نداره گویی همین اتفاق هم برای من افتاده و بدون بخش دوم کار نمی کنه

Fanous

Well-Known Member
سلام .
ای بابا بذارین من پارت دوم رو بذارم بالا بعد بگین کار نمیکنه !
این هم پارت دوم :

http://h1.ripway.com/fanous2005/calendar/Calendar1385.part2.rar

اگه اجازه دانلود نداد بدونین که دانلود مجاز روزانه تموم شده و باید تا 24 ساعت بعد صبر کنین . چیکار کنیم دیگه ، اوضاع فقیر فقرا همینه !!

جدیدترین ارسال ها

بالا