یک فایل جدید با مشخصات زیر باز کنید:
width:400, height:200, Resolution:72
از روی کیبورد بر روی D کلیک کنید تا رنگهاتون ریست بشه. بعد رنگ پس زمینه ی کارتون رو با مشکی پر کنید.
حالا رنگ پیش زمینه رو c06bbf قرار بدید و متن مورد نظرتون رو بنویسید و هر شکل و فونتی که دوست دارید به اون بدید.
فقط سعی کنید که نوشتتون با یه فونت معمولی باشه و حالت خاص نداشته باشه. مثل شکل زیر:
بعد روی لایه ی نوشته راست کلیک کنید و Rasterize رو انتخاب کنید. تا نوشتتون از حالت متن بیاد بیرون.
حال رنگ پیش زمینه رو به 7b2b7a تغییر بدید. یک لایه زیر لایه ی متن درست کنید و یک گرادیانت به سلیقه ی خودتون از پایین کار تا وسطا بکشید تا چیزی شبیه شکل زیر داشته باشید:
پایین تر از لایه ی گرادیانت و بالا تر از لایه ی متنتون یک لایه ی جدید ایجاد کنید. سپس یک گرادیانت به حالت Reflected افقی و کوتاه در وسط طرحتون رسم کنید.
تا اینجا طرحتون چیزی تو این مایه ها باید شده باشه:
حالا میریم سر اصل مطلب. وقتشه که به متنمون افکت بدیم.
روی لایه ی متن راست کلیک کنید و Blending options رو انتخاب کنید تا وارد کادر مربوطه بشیم. بعد از این کار موارد ذکر شده را تیک زده و تنظیمات مربوطه رو اینجوری قرار بدید:
Outer Glow:
رنگ : 594f5b
Spread: 5, Size: 15
Statin:
رنگ : 490b48
Opacity: 5, Angle: -90, Distance: 9, Size: 9
Angle: 90, Scale: 100
دوباره میگم همه ی تنظیمات گفته شده بخصوص رنگها سلیقه ای هست و متناسب با علاقتون این رنگها رو باید انتخاب کنید تو پرانتز بگم که من از بنفش زیاد خوشم نمیاد!! فقط چون خیلی وقت بود کار تو این رنگ انجام نداده بودم این رنگ رو انتخاب کردم که یکم تنوع بشه.
این هم یه نمونه با سلیقه رنگی شخصی خودم: