الان دانلود کردم ولی پسوندش exe هست و روی لینوکس نصب نمی شه. چیکار باید کنم؟
یه آموزش برای نصب لایو زیلا ندارید؟بله
بنده هم ليو زيلا رو پيشنهاد ميكنم
سرعت قدرت و امنيت اين نرم افزار و باز بودن دست شما در انجام كارهاي از خصوصيات بارز اين نرم افزار و اسكريپت فوق العادست
موفق و سربلند باشيد
يا حق
نخير . آموزشي براي ليوزيلا وجود نداره يا حداقل من نديدم . اما يادتون ميدم .یه آموزش برای نصب لایو زیلا ندارید؟
بله . محيط كاربري ليو زيلا امكان فارسي سازي داره و در خود نرم افزار در بخش تنظيمات موجودهلایو زیلا رو می شه فارسی کرد؟
باید زبانش فارسی باشه که بتونم توی سایتم از ش استفاده کنم.
آقا ممنون از راهنماییتون.باز هم سلام
نخير . آموزشي براي ليوزيلا وجود نداره يا حداقل من نديدم . اما يادتون ميدم .
اما نصب ليو زيلا كاري نداره
فايل exe را بر روي سيستم خود نصب كرده و سپس برنامه LiveZilla Server Admin را اجرا نماييد
در پنجره باز شده Creat new LiveZilla server (گزينه اول) كليك كنيد و Next بزنيد
در پنجره باز شده مشخصات خود را وارد نماييد (اين مرحله به براي ساخت نام كاربري و رمز عبور ادمين ليوزيلا مي باشد
در مرحله بعد براي گروه پشتيباني اطلاعات مورد نياز را وارد نماييد
در مرحله بعد انتخاب كنيد كه فايل هايي كه بايد رو سرور قرار بگيرند مستقيم از طريق اف تي پي آپلود شوند يا ابتدا بر روي كامپيوتر خود آپلود نموده سپس انتقال مي دهيد
بعد از گذراندن اين مرحله از شما درخواست نوع سرور (localhost) و آدرس آپلود شده ليو زيلا را مي پرسد كه بايد وارد نماييد
در مرحله بعد شما بايد يك ديتا بيس در هاست خود ايجاد نموده و اطلاعات آنرا وارد نماييد
پس از وارد كردن اين اطلاعات كار تمام است
براي دريافت كد براي قرار دادن در سايت دوباره برنامه LiveZilla Server Admin را اجرا نموده و از گزينه آخر (Link Generator - Script Generator) را اجرا نماييد و كد را براي قرار دادن در سايت دريافت نماييد
پس از انجام اين كار ها برنامه LiveZilla Client را اجرا نموده و نام كاربري و رمز عبور خود را وارد نموده و از برنامه و اسكريپت لذت ببريد
هرجا سوالي مشكلي چيزي داشتيد همينجا بپرسيد جواب بدم
موفق و سربلند باشيد
يا حق
فايل هايي كه برنامه ميده واسه آپلود php هست . يه اسكريپت كامل ميده براي آپلود پس از انجام مراحل بالا اگه تو قسمت انتخاب اف تي پي يا كامپيوتر خودت اف تي پي بزاري خودش تو هاستت آپلود ميكنهآیا فایلهایی که به سرور آپلود می کنیم exeهستن یا فایلهای عادی (مثل js, php, css) که با سرور لینوکس هم اجرا می شن؟
فايل هايي كه برنامه ميده واسه آپلود php هست . يه اسكريپت كامل ميده براي آپلود پس از انجام مراحل بالا اگه تو قسمت انتخاب اف تي پي يا كامپيوتر خودت اف تي پي بزاري خودش تو هاستت آپلود ميكنه
موفق و سربلند باشي
يا حق
همین منوها یا پیامهایی که نمایش داده می شن رو می خوام فارسی کنم.داداشم ليو زيلا اصلا نياز به فارسي سازي نداره
يعني چيزي نداره كه بخواد فارسي بشه
يا حق
من یه فایل که 6 مگ حجمش بود رو دانلود کردم، وقتی روی فایل دانلود شده کلیک می کنم می گه باید فریم ورک دات نت نصب باشه و چون که این فریم ورک نصب نیست، دوباره از اینترنت یه سری فایل دانلود می کنه. باید این فایل رو دانلود کنم تا بتونم نصب لایو زیلا رو ادامه بدم.اون پيام هاي اول كه براي كاربر مياد رو از تو تنظيمات از تو برنامه فارسي كن
من فارسي سازي براي اين سيستم نديدم
يا حق
باز هم سلام
بله اين مراحل دانلود براي نصب فريم ورك هستش
يا بايد خودتون نرم افزار فريم ورك 3 به بالا را نصب كنيد روي سيستمتون يا اجازه بديد برنامه فريم ورك رو دانلود كنه
تو فيلم آموزشي سايت لايو زيلا فرض بر اين است كه تمامي پكيج هاي مورد نياز بر روي سيستم شما نصب شده است
موفق و سربلند باشيد
يا حق
لایو زیلا برای یه کاربر عادی خیلی پیچیده هست. انگلیسی هم هست و دیگه بد تر.اين امكان وجود نداره دوست خوبم
اسكريپت هاي تحت وب ديگري هستند اما لايو زيلا رو نديدم تحت وب باشه
شما يه سرچي تو نت كنيد شايد بشه تحت نت هم استفاده كرد
يعني چطور مديران باهم چت كنند ؟
مديران تنها امكان چت با بازديدكنندگان را دارند
موفق و سربلند باشيد
يا حق