lind
Well-Known Member
خوب ما هم بعد سالی یکم سرمون خلوت شد!! :razz:
اینم یه آموزش ساده و در عین حال جالب (چون همه با تکنیکهایی که استفاده میکنم آشنان ولی جای استفادش مهمه!)
خوب اول یه یه صفحه در اندازه 640*480 و سیاه رنگ ایجاد کنید.
بعد به منوی فیلتر بعد رندر>lense flare
خوب تنضیماتو مثل شکل قرار بدین
حالا یه لایه جدید درست کنید ctrl+shift+n
کلید d رو بزنید بعد به منوی فیلتر>رندر>clouds بعد در همون مسیر به جای clouds فیلتر دیفرنس کلود رو دو بار اجرا کنید . این شکلی میشه:
بعد به فیلتر>شارپن>unsharp mask برین واین تنظیماتو بزارین:
دوباره به قسمت شارپن برین و قسمت شارپن مور رو بزنید!
حالا mod لایه ابر رو (cloud) رو به color dodge تغییر بدین!(تا حدودی جالب شد نه!)
خوب بعد به لایه زیری یعنی همون بکگراند برید و ctrl+u رو بزنید حالا مثل این شکل این تنظیماتو اجرا کنید .
البته شما میتونید با تغییر قسمت hue رنگ مورد نظر خودتونو انتخاب کنید من از آبی استفاده کردم که نمونه پایانی رو در زیر میبینید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه تابعد...
اینم یه آموزش ساده و در عین حال جالب (چون همه با تکنیکهایی که استفاده میکنم آشنان ولی جای استفادش مهمه!)

خوب اول یه یه صفحه در اندازه 640*480 و سیاه رنگ ایجاد کنید.
بعد به منوی فیلتر بعد رندر>lense flare
خوب تنضیماتو مثل شکل قرار بدین

حالا یه لایه جدید درست کنید ctrl+shift+n
کلید d رو بزنید بعد به منوی فیلتر>رندر>clouds بعد در همون مسیر به جای clouds فیلتر دیفرنس کلود رو دو بار اجرا کنید . این شکلی میشه:

بعد به فیلتر>شارپن>unsharp mask برین واین تنظیماتو بزارین:

دوباره به قسمت شارپن برین و قسمت شارپن مور رو بزنید!

حالا mod لایه ابر رو (cloud) رو به color dodge تغییر بدین!(تا حدودی جالب شد نه!)
خوب بعد به لایه زیری یعنی همون بکگراند برید و ctrl+u رو بزنید حالا مثل این شکل این تنظیماتو اجرا کنید .
البته شما میتونید با تغییر قسمت hue رنگ مورد نظر خودتونو انتخاب کنید من از آبی استفاده کردم که نمونه پایانی رو در زیر میبینید.

امیدوارم خوشتون اومده باشه تابعد...