یه آموزش جالب (ساخت گرداب)

mahdi zarei

Member
سلام
اميدوارم اين آموزش بدردتون بخوره و بتونين از اون نهايت استفاده رو ببرين
خب شما در اينجا آموزش ساخت يه گرداب رو ميبنيد با يه روش عجيب كه فكر نميكنم تا بحال
كسي ار اين روش استفاده كرده باشه!!

خب در ابتدا يه صفحه جديديا پس رمينه سياه و به اندازه دلخواه باز ميكنيم مثلا 800 در 600
سپس با براش از اونايي كه محو هستند با رنگ سفيد يه نقطه بزرگ در وسط صفحه ميزاريم مثل شكل زير

1.gif

در اينجا به سراغ فيلتر ميريم و فيلتر distort\wawe رو اجرا ميكنيم و مقدار زير رو بهش ميديم
و شكل رو بهم ميريزيم (نه زياد نه كم)

2.gif

سپس فيلتر stylize\glowing edges رو اجرا ميكنيم و مانندشكل زير تنظيمش ميكنيم

3.gif

حالا نوبت فيلتر polar coordinates

4.gif

وحالا براي اينكه شكلمون مرتب و يه نواخت بشه سراغ فيلتر blur\redial blur
ميريم

5.gif

خب حالا براي اينكه به كارمون رنگ و رو بديم دست به دامن hue\saturation (ctrl+u) ميشيم

6.gif

خب حالا كار ما تموم شده و اميدوارم خسته تون نكرده باشم و اين آموزش بدردتون خورده باشه

finsh.jpg

اين هم چند نمونه از اين كار با رنگ ها ديگه:

sampl.jpg

<3pehr>

Active Member
مرسي
جالب بود
ولي فكر كنم اگه توي انجمن مقالات و آموزشها مي ذاشتي بهتر بود

a Truth Seeking

Active Member
تا حالا كه مقاله هاي آموزشي در زمينه Photoshop در همين انجمن ارايه مي شدن فكر كنم تصميم گيري در مورد اين قضيه به عهده آقا پيمان يا آقا مجيد بايد باشه.
مهدي جان آموزش خيلي خوبي بود مخصوصا اينكه از رنگ هاي قشنگي هم استفاده كردي.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

مهدي جان ممنون.. دستت درد نكنه..

جاي اين آموزش خوبه منتها اگر شما بتوني اين را بصورت HTML و زيپ شده براي من يا آقا مجيد بفرستي ممنون ميشم.. بد نيست يك نسخه از آموزشهاي انجمن در قسمت مقالات هم باشه ;)

موفق باشي
سايان

emperatoor

Member
به نظر من هم وقتي يه انجمن براي آموزشدرست شده بهتره كه ديگه اينجور تاپيكها اونجا نوشته بشه تا آرشيو كاملي بشه البته توي موضوع تاپيك حتما قيد بشه مربوط به چه انجمني هست

mehrdad-k

Member
جالب بود ممنون...
ضمنا در مورد روش ارايه مقالات هم بايد فعلا به همين صورت ادامه داد تا صحبتهايي كه پيرامون اين قضيه شده به نتيجه برسه اگه قرار شد تغييري ايجاد شه حتما به اطلاعتون ميرسونيم..
ممنون

مهرداد

Fanous

Well-Known Member
كار قشنگي بود / من كه ازش استفاده كردم / اگه به جاي دايره از بيضي استفاده كنيم ميشه افتادن يه قطره آب داخل آب رو باهاش درست كرد / اي ول

Mandana

Active Member
ممنون.خيلي قشنگه مهدي جان آموزشهات توپن.بازم ازين كارا بكن

جدیدترین ارسال ها

بالا