یسبح لله ...

tavoos_1387

Member
:rose:با سلام:rose:
دوتا کار گذاشتم اولی تسبیح خداوند است اون سه حلقه وسطی تسبیح حضرت زهرا (سلام الله علیه) است که با تکرار 34مرتبه الله اکبر و 33 مرتبه الحمدلله و 33 مرتبه سبحان الله میباشد.
اگر جایی از طرح به نظرتون قشنگ اومد اون از خود صاحب تسبیح است اما اگر جایی از طرح ناموزون بود از بی هنری من بوده اون رو بهم تذکر بدهید تا ترتیب اثر بدهم.
واما این از طرح اولی با نظر دوستم گیلاس ویرایش کردم

طرح ویرایش شد

اما طرح دومی به نظر خودم خیلی ناموزون هست اما چون ایده جدیدی بود گذاشتم تا هرکس خواست از این ایده استفاده کنه شاید چیز قشنگی طراحی کنه.
و اما طرح دومی اینجا رو کلیک کنید.

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشي
در مورد طرح اول: خوب شده ولي رنگبندي مناسبي نداره و نكته دوم اينكه چرا از رنگبندي پرچم ايران استفاده كرديد؟ميشه ربط پرچم ايران و بانوي دو عالم حضرت زهرا را بدونم؟
طرح دوم هم چيز خاصي نداشت!ميشه در مورد ايده جديدتون توي طرح دوم يه توضيح بديد من يكم آيكيوم پايينه ديرميگيرم:)
ولي اينها از ارزش كار شما كم نميكنه و از همينجا يه دست مريزاد بهتون ميگم:rose:

آخرین ویرایش:

tavoos_1387

Member
گیلاس جان از نظرت کلی تشکر .
اما در مورد رنگ بندی من ناوارد هستم .خوب عزیز دل شما نظرت در مورد رنگ هر قسمت رو بنویس اگر وقت پیدا شد انشاالله حتما ترتیب اثر میدم. درمورد رنگ پرچم ایران هم قصد خاصی نداشتم اما چون میخواستم هر ذکری رو یک رنگی زده باشم به فکر رنگ پرچم خودمون افتادم. اما حالا فکر میکنم اگه بنا باشه به رنگ پرچم ایرون باشه بدم نیست چون کشوری که فاطمی باشه ایرون خودمونه.
در مورد طرح دوم منظور از ایده یه نوشته شفاف که اون طرفش پیدا باشه هست. میدونم خیلی ناموزون هست اما اگه کسی یه کم خلاقیت به خرج بده به نظرم چیز خوبی میشه.
تشکر ویژه از نظر کارشناسی شما دارم. خیلی گل هستی اونم گل گیلاس با اون عطرش:rose:متاسفانه شکلک ها گل گیلاس نداره برات بذارم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون كه انتقاد پذير بودي دوست من
در مورد رنگبندي مثلا او گوشه هاي كار رنگ قرمز زيادي كارت را داغ كرده
باز هم ممنون!

tavoos_1387

Member
ممنون كه انتقاد پذير بودي دوست من
در مورد رنگبندي مثلا او گوشه هاي كار رنگ قرمز زيادي كارت را داغ كرده
باز هم ممنون!

با تشکر طرح طبق تذکر شما ویرایش شد. برای نظر دهی دوباره انرا از پست اول ببینید:rose:
به نظر خودم بهتر از اولش شد اما شما هم نظر بدید.:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آفرين خيلي بهتر شد الان چشم فقط مزمون كار را ميبينه خيلي بهتر شد احسنت!كلا توي كارهاي مذهبي بهتره از رنگ گرم زياد استفاده نكني البته جز شهادتها!:rose:

tavoos_1387

Member
آفرين خيلي بهتر شد الان چشم فقط مزمون كار را ميبينه خيلي بهتر شد احسنت!كلا توي كارهاي مذهبي بهتره از رنگ گرم زياد استفاده نكني البته جز شهادتها!:rose:
متشکر دوست جان نکته قشنگی را تذکر دادی من تا حالا بهش فکر نکرده بودم. گفتم گیلاس هستی اونم گل گیلاس. هم اسمت قشنگه، هم خودت قشنگی، هم تذکراتت قشنگه. عیدت مبارک باشه عزیز. گل باشی ولی عمر گل نداشته باشی.:rose:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
عیدتون مبارک .
خسته نباشید .
هر دو تاش زیبا شده .
مهم نیتتون هست .
موفق باشید .

MrHossein

Well-Known Member
سلام

هر وقت كه بچه ها روي همچين كارهايي وقت ميگذارند من عميقا احساس شادي مي كنم و قبل از اينكه نظرم رو بگم ميگم خدا قبول كنه ان شاء ا . . .

چون طرح قبلي رو نديدم در مورد پيشرفت كار نميتونم نظر بدم ولي اگر طرح اول وريايش شده باشه متن ذكرها هنوز هم جاي كار داره. در مورد طرح دوم هم اگر رفله ها من رو به اشتباه نينداخته باشند فكر كنم زاويه چرخش حروف نسبت به ديد ناظر با هم فرق داره.

يگانه استاد هستي نگهدارت

mayapower

Well-Known Member
سلام بر محمودم!!
چه خبرا
آقا
اجرتون با خدا
نظر چی بدیم والا این جور کارا رو والا اصلاً این جور سبکا همش زیباییه
ولی به نظرم سایزش یه جوریه
و اینکه اجزای کار بیرون پاشانده شده استندند:wink:
واینکه بهتر بود یه کادر دورش میگرفتین:paint:
راستی:rose: