سلام اگه پیشنهادی دارین بگین ...
yazditabar Member Nov 17, 2006 #1 سلام اگه پیشنهادی دارین بگین ... پیوست ها hossein.gif 132.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32
[REZA] Member Nov 17, 2006 #3 خسته نباشید آقای یزدی! کار خیلی قشنگی فقط من یک سوال داشتم: 1.متن ها رو بابرنامه کلک نوشتین؟ التماس A2
خسته نباشید آقای یزدی! کار خیلی قشنگی فقط من یک سوال داشتم: 1.متن ها رو بابرنامه کلک نوشتین؟ التماس A2
yazditabar Member Nov 19, 2006 #7 حالا ... باشه برای نمونه، کم کم به نقطه اوج هم می رسیم >انشاء ا...<
Payam30 Active Member Nov 19, 2006 #8 به نظر من کار زیادی روش نشده. اون پله ها از قبل عکسش بود و شما یه نوشته بهش اصافه کردی و اون شکل هندسی رو روش ریختی در کا ایده یه خوبیه اما همچین اش دهن سوزی نیست.
به نظر من کار زیادی روش نشده. اون پله ها از قبل عکسش بود و شما یه نوشته بهش اصافه کردی و اون شکل هندسی رو روش ریختی در کا ایده یه خوبیه اما همچین اش دهن سوزی نیست.
yazditabar Member Nov 21, 2006 #9 من که نخواستم آش درست کنم ، اگه هم آشی در میون بود من که بشخصه میزام سرد بشه بعد میخورم ... >شوخی< ممنون از این اینکه وقت می ذارین و نظر می دین.
من که نخواستم آش درست کنم ، اگه هم آشی در میون بود من که بشخصه میزام سرد بشه بعد میخورم ... >شوخی< ممنون از این اینکه وقت می ذارین و نظر می دین.
MAJORAN Member Nov 21, 2006 #10 خیلی خوبه ولی سعی کن با کارایی که تا حالا انجام شده کارات متفاوت باشه تی ول...