یا رسول الله

dk-arta

Member
سلام
اینم از کار دوم من
البته قسمت هایی از این طرح کپی شده از طرحهای دیگران هست. نه اینکه تصویر همون طراحی رو برداشته باشم, بلکه استناد به اون طرح این طرح رو درست کردم
همین جا از آقا عرفان معذرت میخوام

برای دریافت تصویر بر روی تصویر زیر کلیک کنید. (نمونه کوچک شده)

لطفا اشکالات طرح را بگید.

h-akhavan

Member
سلام:)
کار جالبی شده! به خصوص بکگراندش (نقش تذهیب و یا رسول ا...) ولی کلمه محمد که نوشتی یه جورایی جالب از در نیومده فکر کنم اگه ساده میذاشتی بمونه (یعنی شکل و اندازه تصویر را تغییر نمی دادی، دفرمه نمی کردی) خیلی بهتر بود. کلمه الله نیز تقریبا همین شرایط را داره. البته خوب شاید اینجوری که من میگم کار می کردی یه خورده تکراری و کلیشه ای به نظر میرسید ولی می تونستی با کارهای دیگه، طرحتو جالب تر کنی. در ضمن اون تصویر پشت کلمه محمد هم متوجه نشدم برای چی گذاشتی؟
موفق باشی:oops:

h.khafan

Active Member
سلام:

کار قشنگی شده. فقط یه چند نکته ::)

اون الله که بالای کار سمت چپه یکم ببریش طرف کنج کار بیتر خواهد شد . الان یکم از ش اومده روسی کادر گرده ی تذهیبت.

بعدشم اینکه محمده رو بهش پرسپکتیو نمیدادی جالب انگیز تر میشد.

بهدشم اگه بتونی محمده رو هم تو مایه های الله در بیاری (رنگشو استیلشو و.......) خیلی جالبت میشه.:wink:

در کل خیلی قشنگ شده . خوشمان آمد.

موفق باشی
حامد

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام

دوستان بیشتر اشکالات رو گفتن
چند تا اشکال به نظر م میرسه
128fs318181.gif

کلمه محمد خیلی رنجه شده

اگه به شکل ساده هم پیاده میشد قشنگ تر بود

5xi0olu.gif

Erfan

Active Member
سلام دوست عزيز ...
خيلي خوشحالم كه ميبينم هستن كساني كه علاقه فعاليت در اين عرصه مذهبي رو دارن ... اون طرح اصلاً قابل شما رو نداشت ...

در مورد كار شما بايستي اين رو بگم كه هميشه سعي كن ال همه بك گراند رو درست كن و بقيه اجزا رو با توجه به طرح و رنگ بك گراند آماده سازي كن ...

اگر روي اسم محمد بيشتر كار كني قشنگ تر ميشه ...

يه نكته ديگه ... هميشه يادت باشه طرحي كه ساده باشه قشنگ تر هست !!! پس از شلوغ بازي و گذاشتن اجزا بيشتر سعي كن خودداري كني ...

موفق باشيد
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا