یا حجت بن الحسن ( اساتید چطوره )

سلام این طرح هم به مناسبت نیمه شعبان سعی می کنم امشب طرح مربوط به تولد حضرت ابوالفضل رو هم براتون توی همین تاپیک بذارمبذارم تا نظرات قشنگتون رو بهم بگید
فعلاً خداحافظ

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    168 کیلوبایت · بازدیدها: 50

Mandana

Active Member
مدل نقطه ها جالبه.اما روی تایپوگرافی اش بیشتر کار کن.یکم ناخوانا شده.بهدشم براشها رو بزرگ کردی بعضی جاها.تو ذوق میزنه.بعدشم ماه رو یکم روش بیشتر کار کن.در کل بهتر هم می تونی بزنی.تنبل خان مشخصه زیاد روش کار نکردی.یکم روش بیشتر کار کن دوباره بذار برا نظر خواهی.اما پرچمش خیلی قشنگ شده.خودت ساختی؟
241.gif

موفق باشی
281.gif

آبتین

مدل نقطه ها جالبه.اما روی تایپوگرافی اش بیشتر کار کن.یکم ناخوانا شده.بهدشم براشها رو بزرگ کردی بعضی جاها.تو ذوق میزنه.بعدشم ماه رو یکم روش بیشتر کار کن.در کل بهتر هم می تونی بزنی.تنبل خان مشخصه زیاد روش کار نکردی.یکم روش بیشتر کار کن دوباره بذار برا نظر خواهی.اما پرچمش خیلی قشنگ شده.خودت ساختی؟
241.gif

موفق باشی
281.gif

آبتین

مرسی آبتین جان از نظرت
پرچم رو هم آره از روی یکی از آموزشهای مجید آنلاین یاد گرفتم البته با یه کمی تغییرات جزئی

cold

Member
کار خیلی جالبی شده مرتضی جان . آفرین .
نظر منم اگه بتونی به عنوان نظر برادرت قبول کنی میگم که اگه میخوای سبکی توی تایپوگرافی خودت ایجاد کنی سعی کن سبکی باشه که از خوانایی نوشته کم نکنه و همچینن دارای حالتی تحسین برانگیز باشه . مثلا با تغییرات و خم شدگی های بجا توی نوشتت بتونی زیبایی خاصی رو بهش بدی .
با مثال بهت میگم چون فکر میکنم منظورم رو درست نرسوندم . ببین مثلا یکی از زمینه های فکری برای ایجاد طرح های مرتبط با دبستان ( مثل روز معلم ) از تایپوگرافی کودکانه استفاده میشه . مثل خط کلاس اولی ها . اما هیچ وقت متن رو به یه کلاس اولی نمیدن بنویسن . چون با اینکه قراره همچین متنی توی طرح گذاشته بشه اما باید زیبایی و هماهنگی خاص هم با طرح داشته باشه . پس این موقع است که از فونت های استاندارد این سبکی استفاده میشه .

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی . چون فکر میکنم درست نتونستم توضیح بدم . :)

موفق باشی .

rsystem84

Member
سلام

طرح بصورت كلي جلوه خوبي را از خود به نمايش گذاشته اما ميشد روي متنها بيشتر كار كرد

تا از ايني كه هست قشنگتر نشان ميداد

اگر در مورد طرحهاي زير هم نظري داده ميشد متشكر ميشدم

http://qurandisin.blogfa.com

سلام

طرح بصورت كلي جلوه خوبي را از خود به نمايش گذاشته اما ميشد روي متنها بيشتر كار كرد

تا از ايني كه هست قشنگتر نشان ميداد

اگر در مورد طرحهاي زير هم نظري داده ميشد متشكر ميشدم

http://qurandisin.blogfa.com

سلام از نظرت ممنونم
طرح های نیمه شعابنت رو قبلاً دیده بودم
قشنگه ولی هنوز جای کار داره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب شده منتها به قول cold عزیز (اسمت رو فراموش کردم عزیز!) اگر میخوای یه سبک از تایپوگرافی مخصوص خودت رو اجرا کنی سعی کنی خوانا بودن رو در درجه اول در نظر بگیری. نوشتن متن بوسیله مثلا چند تا کمان زمانی زیبا بنظر میان که خوانا هم باشن. البته سبک جالبی داری. من اون 2 تا کار قبلیت رو بیشتر میپسندم که برای حضرت عباس و امام حسین زده بودی.

موفق باشی
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا