یاهو مسنجر جدید

نظر شما در مورد ياهو مسنجر جديد چيست؟

• تغييري نكرده

رای: 0 0.0%
  • از ورژن قبلي بدتر شده

• اصلا ياهو مسنجر چي هست؟

• مجموع رای دهندگان
    8

salar007

Member
سلام
آیا شما از یاهو مسنجر جدید راضی هستید؟
من که اصلا خیلی هم پشیمون شدم که چرا این اشتباه رو کردم و آپدیت کردم تو چند تا وبلاگ کامپیتری هم که سر زدم کسی رو ندیدم ازش تعریف کنه همه بد می گفتم حتی بعضی ها می گفتند اصلا دانلود نکنید بدرد نمی خوره مسخره هست.
بعضی موقع یه اتفاقاتی تو این مسنجر جدید می افته که ادم شاخ در میاره ! یهو بعضی موقع ها که برای کسی پیام می دید این پیام در چند تا پنجره مختلف فرستاده میشه!!! (لطفا نگید که طرف از برنامه ای استفاده می کنه چون خودم این موضوع رو دیدم)
حالا از این بگذریم چرا آفلاین ها رو پاک میکنه!!! من چند بار با بی توجه ای از آف ها گذشتم بعد که اومدم بیرون تازه یادم اوفتاد که آفلاین ها پرید
بدتر از همه ی اینا اینه که مسنجر جدید با برنامه Multi Yahoo سازگاری نداره و قات میزنه البته کار میکنه ولی یه جورایی هست هی پیغام و error میده
دوست دارم نظر شما هم بدونم لطفا در نظرسنجی شرکت کنید
ممنون

iman_flash

Active Member
به نظر منم خيلي بد شده
گذشته از اينايي كه گفتي خييييلي بد Login ميشه - بعضي وقتام كه همينطوري خودش LogOffميكنه حتي اگه سرعت connect عالي باشه.

mahyar_nel

Active Member
اقا اين ياهو مسنجره جديد اشغاله من كه هميشه ان هستم حتي موقعي كه كامپيوترم خاموشه :twisted:
خوش باشيد :wink:

Pooriya_Online

Active Member
mahyar_nel گفت:
اقا اين ياهو مسنجره جديد اشغاله من كه هميشه ان هستم حتي موقعي كه كامپيوترم خاموشه :twisted:
خوش باشيد :wink:
سلام

آقا درسته كه بده ولي انا همش بخاطر امنيت.(منم خود خوشم نميامد ورژن قديمي رو نصب كردم)

ولي مهيار جان اين كه تو ميگي حتي موقعي كه كامپيوترت هم خاموش آن هستي اين مشكل تو ورژن هاي قبلي هم بود براى اينكه اين مشكل رو رفع كني قبل از اينكه ميخواي بياي بيرون اين كارو بكنم Login>Disconnect يعني اول منوي Login بعدش گزينه Disconnect اگه اين كار رو انجام بدي اينويزيبل ميشي و ديگه آن نيستي.

خداحافظ

shahrokh_xp

Active Member
فكر كنم به اينترنت ها هم بستگي داره.چون من با دو تا مختلفش كه ميام فرق ميكنه

iRWEBDES

Active Member
آقا كسي هست به ما بگه از كجا ورژن 5.5 رو دانلود كنيم يه ورژن پايين تر از اين؟
:cry: :arrow: :?: :!:

Pooriya_Online

Active Member
سلام

من ورژن 5.5 رو تو سي دي دارم اگه بشه براي سايت ميفرستم.

فقط بهم بگين چيوري بفرستم؟

ممنون

Negin_ET

Member
سلام:
بالاخره مشكل حل شد ؟ شاهرخ جان اگه هنوز ورژن قديميش بدستت نرسيده من مي تونم بفرستم كه بذاريش تو سايت بچه ها بگيرن...خبرم كنيد فقط !

موفق باشيد

Pooriya_Online

Active Member
shahrokh_xp گفت:
pooriya گفت:
سلام

من ورژن 5.5 رو تو سي دي دارم اگه بشه براي سايت ميفرستم.

فقط بهم بگين چيوري بفرستم؟

ممنون
آقا پوريا شما به e-mail من بفرست من ميگذارمش تو سايت
[email protected]
البته آخر هفته :wink:
ببخشيد كه دير شد ولي همين امروز براتون با اين ايميل ميفرستم: [email protected]

اميدوارم خوش باشيد و اين ياهو رو نصب كنيد.(يه ضره هم به ياد ما باشيد :wink: )

shahrokh_xp

Active Member
Negin_ET گفت:
سلام:
بالاخره مشكل حل شد ؟ شاهرخ جان اگه هنوز ورژن قديميش بدستت نرسيده من مي تونم بفرستم كه بذاريش تو سايت بچه ها بگيرن...خبرم كنيد فقط !

موفق باشيد
نگين جان من كه هنوز دستم نرسيده ولي از قرار معلوم آقا پوريا مي خواهن بفرستنش ولي اگه نتونستن به شما خبر مي دهم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا