یادگیری فلش

s.blue

New Member
سلام.

من کار با نرم افزار فلش رو بلد نیستم ولی خیلی علاقه دارم که یاد بگیرم.
دوستان راهنمایی ای برای شروع کار دارند؟

ممنون میشم.

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام ، فلش خیلی بزرگه ... یک شبه نمی شه ره 100 ساله رفت ، پیشنهاد من : E-Book های لاتین + این انجمن + اینترنت و انجمن های دیگه . البته می تونی به دو بخش تقسیمش کنی : گرافیک و انیمیت + Action Script . البته برای شروع گرافیکشو یاد بگیری بهتره ول باید اونو درک کنی و باهاش آشنا باشی تا بعد بتونی از Action Script هم استفاده کنی . نمی دونم کتاب آقای امیر درجه چاپ شده یا نه ... اون کتاب می تونه مفید باشه (البته مطالبش تو انجمن هست).

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام دوست عزیز
برای یادگیری می تونی ابتدا به آموزش هایی که من توی انجمن گذاشتم مراجعه کنی . توی امضام لینکش هست کافی روی آموزش فلش cs4 از صفر کلیک کنی .
ایشالا اگر علاقمند شدی می تونی کتابم رو هم تهیه کنی http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=144460 ولی اگر همون آموزشهایی که توی فروم هست رو خوب دنبال کنی و خودت هم اهل جستجو توی اینترنت برای رسیدن به مطالب بیشتر باشی نیاز به کتاب نیست .
برای اکشن اسکریپت هم می تونی به آموزش دسوتان که توی همین فروم هست مراجعه کنی .
ولی فعلا باید مقدمات کار رو بلد باشی یعنی همون آموزش فلش از صفری که گفتم .
نمی دونم کتاب آقای امیر درجه چاپ شده یا نه ... اون کتاب می تونه مفید باشه (البته مطالبش تو انجمن هست).
چاپ شدنیش که چاپ شده و اگر دوست داشتی می تونی توی همین لینکی که برای دوستمون گذاشتم در موردش بخونی .
اما نکته ای که هست اینه که فقط حدود یک چهارم از مطالب کتاب من توی انجمن هست . (دوست عزیز باید فرقی باشه بین اونی که می خواد برای کتاب هزینه کنه و اونی که نمی خواد یا نه ؟)

موفق باشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
دوست عزیز باید فرقی باشه بین اونی که می خواد برای کتاب هزینه کنه و اونی که نمی خواد یا نه ؟
منظورتو نفهمیدم ...؟ جمله شما اعتراضیه ؟به نطر من کسی که می خواد چیزی یاد بگیره ( حتی ملیله دوزی ) مسلماً باید هزینه کنه ، وقت ، پول ، انرژی و ... حالا هرچی مطلب بزرگتری باشه هزینه بیشتری هم داره ... هزینه کردن برای کتاب هم جزئی از این هزینه هاست . من منظور اصلیم این بود و راه هایی که به نظرم مناسب بود (برای شروع) رو به این دوستمون پیشنهاد کردم . حالا اگه دوست داره می تونه کتاب بخره یا نخره ، تو اینترنت دنبال وطلب بگرده یا نگرده ، روزی نیم ساعت وقت بزاره با 5 ساعت و ...
موفق باشید .

amird

خبرگان انجمن فلش
نه منظورم این بود که من نمی یام همه مطالب کتابم رو بذارم توی یک سایت و تمام حقوق نشر (copy right) کار خودمو رو ببرم زیر سوال . نه اعتراضی بود نه چیزی به نوعی حالت خبری داشت :wink:
موفق باشی

DaDaDooDoo

کاربر VIP
خوب مسلمه ... تو این مورد حق 100% با شماست . این نه عاقلانه هست و نه شدنی هست که مطالب یه کتاب چند صد صفحه ای رو بزاری رو سایت . منم منظورم همین بود برای همین هم توصیه کردم کتاب شما رو بخره (چون از سطح دانش و تخصصت خبر دارم ) اما شاید جملم رو بد نوشتم ، منظورم از اینکه مطالب کتاب شما تو سایت هست ، مسلماً کل مطالبش نبود ...
موفق باشید .

s.blue

New Member
سلام.

دوستان عزیز بسیار ممنونم از راهنمایی های خوبتون.

انشاالله هم با خود کتاب هم اینترنت پیش بریم تا به یه جایی برسیم.

ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا