سلام
در مورد مدلسازی که باید وایر فریمی بزاری تا در موردش نظر داد. ولی اینطوری به نظر میاد که مشکلی نداشته باشه.
در مورد تکسچرها هم میشه گفت خوبه ولی میتونستی بهتر از اینا روش کار کنی. رندر استدیویی ضعیف هستش. نورپردازی خوبی تو استدیو به کار نبردی.
یک نکته در مورد کسایی که تو مسابقه شرکت میکنند باید عرض کنم که: " کاری که برای مسابقه زده میشه باید تا آخر روز موعد یعنی روز تحویل باید به صورت ناشناخته باقی بمونه و حتی خود داورها هم نباید شناختی از خود کارها که برای چه کسی هست رو داشته باشن"
نمیدونم این قوانین هنوز برای مسابقه گذاشته شده یا نه شاید به دلیل اینه که زیاد به عنوان مسابقه رسمی دیده نمیشه این قوانین اعلام نشده. تو خود سایت قبلا یه مسابقه هفتگی بود که منم خودم تو اون شرکت کرده بودم. تو اون مسابقه این قانون بودش.
موفق باشید.
مدلینگش عالیه ... تکسچر هم خوبه ... رندرش هم نایسه ولی بکم جای کار بیشتر داره
در کل خیلی حرفه ای و دلنشین شده نتیجه کارت![]()
مدلینگش و تکسچر خوبه ...فقط رندرش یکم کم نوره......منم با دوستان موافقم...یک وایر فریم بذار....این گیتارتم حداقل بزار روی یه میز رندر بگیر....این همه زحمت کشیدی یکم دیگه بکشی عالیه عالی میشه.....![]()
سلام به همایون عزیز.مرسی .مدلینگ خیلی خوب هست.تکسچر ها خوبه دیگه...مگر اینکه بخوای کثیف اینها کار کنی یا گیتار ضربه خورده!!
در مورد استدیو اگه بلد نیستی با نرم افزار SIGERSHADERS V-Ray STUDIO Pro می تونی خیلی سریع یه استدیو بسازی.
بعد رندر بگیری.کار باهاش هم خیلی خیلی آسون هست