قالب گیتار

homayoon_fattah

Well-Known Member
سلام به عزیزان
این گیتار و برای مسابقه هفتگی مدلینگ کار کردم . 6 ساعت برای مدلینگ و رندر .
3dmax
mental ray
edit with : ms office picture manager

پیوست ها

• gg.jpg
    gg.jpg
    123 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • g1.jpg
    g1.jpg
    298.9 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • g2.jpg
    g2.jpg
    235.7 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

Bullet

Member
خیلی خوبه ولی برای رندر بهتره یه محیط ساده براش بسازید و یکم نور بیشتر استفاده کنید.
مثلا به یه دیوار تکیه بدینش و... :)

*farshid*

کاربر VIP
مدلینگش عالیه ... تکسچر هم خوبه ... رندرش هم نایسه ولی بکم جای کار بیشتر داره
در کل خیلی حرفه ای و دلنشین شده نتیجه کارت :rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام
در مورد مدلسازی که باید وایر فریمی بزاری تا در موردش نظر داد. ولی اینطوری به نظر میاد که مشکلی نداشته باشه.
در مورد تکسچرها هم میشه گفت خوبه ولی میتونستی بهتر از اینا روش کار کنی. رندر استدیویی ضعیف هستش. نورپردازی خوبی تو استدیو به کار نبردی.
یک نکته در مورد کسایی که تو مسابقه شرکت میکنند باید عرض کنم که: " کاری که برای مسابقه زده میشه باید تا آخر روز موعد یعنی روز تحویل باید به صورت ناشناخته باقی بمونه و حتی خود داورها هم نباید شناختی از خود کارها که برای چه کسی هست رو داشته باشن"
نمیدونم این قوانین هنوز برای مسابقه گذاشته شده یا نه شاید به دلیل اینه که زیاد به عنوان مسابقه رسمی دیده نمیشه این قوانین اعلام نشده. تو خود سایت قبلا یه مسابقه هفتگی بود که منم خودم تو اون شرکت کرده بودم. تو اون مسابقه این قانون بودش.

موفق باشید.

homayoon_fattah

Well-Known Member
سلام
در مورد مدلسازی که باید وایر فریمی بزاری تا در موردش نظر داد. ولی اینطوری به نظر میاد که مشکلی نداشته باشه.
در مورد تکسچرها هم میشه گفت خوبه ولی میتونستی بهتر از اینا روش کار کنی. رندر استدیویی ضعیف هستش. نورپردازی خوبی تو استدیو به کار نبردی.
یک نکته در مورد کسایی که تو مسابقه شرکت میکنند باید عرض کنم که: " کاری که برای مسابقه زده میشه باید تا آخر روز موعد یعنی روز تحویل باید به صورت ناشناخته باقی بمونه و حتی خود داورها هم نباید شناختی از خود کارها که برای چه کسی هست رو داشته باشن"
نمیدونم این قوانین هنوز برای مسابقه گذاشته شده یا نه شاید به دلیل اینه که زیاد به عنوان مسابقه رسمی دیده نمیشه این قوانین اعلام نشده. تو خود سایت قبلا یه مسابقه هفتگی بود که منم خودم تو اون شرکت کرده بودم. تو اون مسابقه این قانون بودش.

موفق باشید.

خیلی مممنون
تکسچر هارو بزور از اینترنت گیر آوردم . در مورد رندر هم کملا حق با شماست . اگه نظر منو میخواین ، نور پردازی مسئله کلیشه ای نیست که چنتا لایت بزاری تو صحنه و دیگه تموم . به نظر من برای یک نور پردازی و کلا رندر استودیوی خوب ، حداقل باد یه عکاس نیمه حرفه ای بود . من صرفا سعی کردم رفلکت های مورد نظر خودمو در بیارم . البته از روی یه کار که تو cgsociety دیده بودم . ایون تصویرو براتون میزارم :
در مورد قانون هم مواففقم ، حرفه ایه . از به بعد اگه بودیم رو چشمم .

پیوست ها

• 47575_1147898353_submedium.jpg
    47575_1147898353_submedium.jpg
    81.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22

homayoon_fattah

Well-Known Member
مدلینگش عالیه ... تکسچر هم خوبه ... رندرش هم نایسه ولی بکم جای کار بیشتر داره
در کل خیلی حرفه ای و دلنشین شده نتیجه کارت :rose:

فقط بگم تشویق های اساتیدی چون شماست که مارو به ادامه راه دلگرم میکنه . سپاس فراوان .:rose:

ardavan18

Active Member
مدلینگش و تکسچر خوبه ...فقط رندرش یکم کم نوره......منم با دوستان موافقم...یک وایر فریم بذار....این گیتارتم حداقل بزار روی یه میز رندر بگیر....این همه زحمت کشیدی یکم دیگه بکشی عالیه عالی میشه.....:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به همایون عزیز.مرسی .مدلینگ خیلی خوب هست.تکسچر ها خوبه دیگه...مگر اینکه بخوای کثیف اینها کار کنی یا گیتار ضربه خورده!!
در مورد استدیو اگه بلد نیستی با نرم افزار SIGERSHADERS V-Ray STUDIO Pro می تونی خیلی سریع یه استدیو بسازی.
بعد رندر بگیری.کار باهاش هم خیلی خیلی آسون هست

homayoon_fattah

Well-Known Member
مدلینگش و تکسچر خوبه ...فقط رندرش یکم کم نوره......منم با دوستان موافقم...یک وایر فریم بذار....این گیتارتم حداقل بزار روی یه میز رندر بگیر....این همه زحمت کشیدی یکم دیگه بکشی عالیه عالی میشه.....:rose:

رو چششم . حتما . یه کار ویولون هم دارم با هم چیدمان میکنم یکی بهتره شو میگیرم . ولی فعلا دارم رو یه لند روور دیفندر کار میکنم :)

سلام به همایون عزیز.مرسی .مدلینگ خیلی خوب هست.تکسچر ها خوبه دیگه...مگر اینکه بخوای کثیف اینها کار کنی یا گیتار ضربه خورده!!
در مورد استدیو اگه بلد نیستی با نرم افزار SIGERSHADERS V-Ray STUDIO Pro می تونی خیلی سریع یه استدیو بسازی.
بعد رندر بگیری.کار باهاش هم خیلی خیلی آسون هست

ممنون . سغی میکتن امتحان کنم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا