گونگول! ( کاراکتر بازی )

MOSTAFA

کاربر فعال
جالب شده
میشه حدس زد سبک بازیتون چه طوریه...چون من توی زمینه گیم یکم تجربه دارم چند تا پیشنهاد بتون میکنم:دی
اول این که برای کارکترتون ابرو نذارید بهتره...اینطوری با توجه به سبک بازی جنبه طنزشو بیشتر میکنه و این خیلی تاثیر داره توی یک بازی مخصوصا توی سبک های نزدیک به adventure که برای آندروید و آرکید هست، چون اگه نتونید برای بازیکن تنوع ایجاد کنید بازیتون کسل کننده خواهد شد و یکی از اون روش ها وارد کردن جو fun و طنز از طریق کارکتر هست...
سعی کنید کارکترتون رو در حالت های مختلف مثل خنده تعجب ترس گریه عصبانیت و ... طراحی کنید
دو چیز در این سبک کارکتر ها باعث جذابیت میشه و اون افراط در بزرگ کردن یا ریز کردن سایز چشم ها و دهان در حالت های مختلف هست
نمیدونم فضا سازیتون به چه صورت هست که آیا رنگ بندی به کار برده شده مناسب هست یا نه اما پیشنهاد میکنم سبزش رو کمی به سبز فسفری متمایلش کنید، خیلی کم که فقط جلب توجه کنه و شاداب به نظر بیاد الان مردست رنگش یکم
موفقیتـ

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
michael_bier عزيز ....براي تشكر !!‌همون دكمه تشكر هم كفايت ميكنه

طرحتون هم جالب شده
فقط تريكب رنگش فكر ميكنم يكم خسته كننده هست ! البته اگر حالت ها و يه فضاي كلي بود از طرح و جو بازي بهتر ميشد نظر داد

موفق باشيد

gilas , شما درست میفرمائید! اشتباه از من بود!

در مورده کار بله خوب قاعدتآ بک گراند اصلی این نخواهد بود! حالت و فضای کلی هم به زودی ، ممنون :rose:

mayapower

Well-Known Member
سلام

خوبی
برای ابرو یه پیشنهاد بهتر دارم
بیرون از چهره کار بشه
و حالت ها هم خیلی میتونه بهتر کمک کنه به انتقال مفهوم و حالت کاراکتر
در رابطه با دندونا ریزه به نظرم
دوتا از اون خرگوشیا رو تست کن
و فعلا همینا

یا علی

جدیدترین ارسال ها