اساتید به نظرتون این کار توی چه مدتی میشه انجام داد؟:paint: من فکر کنم 4 ساعت کار کردم روش:-?
tebyaner Member Jan 24, 2012 #1 اساتید به نظرتون این کار توی چه مدتی میشه انجام داد؟ من فکر کنم 4 ساعت کار کردم روش پیوست ها yellow_tomatoes.jpg 122.1 کیلوبایت · بازدیدها: 66
nima_dsnr کاربر VIP Jan 24, 2012 #2 فکر میکنم تو این کار نتیجه کار بیشتر مهمه ته زمانش. نتیجه که عالی شده من خیلی خوشم اومد. زمانش هم خوب هست... تقریبا همین مدت رو میبره... موفق باشی
فکر میکنم تو این کار نتیجه کار بیشتر مهمه ته زمانش. نتیجه که عالی شده من خیلی خوشم اومد. زمانش هم خوب هست... تقریبا همین مدت رو میبره... موفق باشی
30min Banned Jan 24, 2012 #3 ایده خیلی جالبی هست و اجرا هم به نظرم خیلی خوب بهتر هم میتونی اگه حوصله کنی . موفق باشی .
MOSTAFA کاربر فعال Jan 24, 2012 #4 کار جالبی شده اجرا هم خوبه البته زمان اصلا توی کار مهم نیست چیزی که مهمه کیفیت کار هست موفقیتـ
V.Valizadeh9 Well-Known Member Jan 24, 2012 #5 خیلی جالب شده اما چون گوجه فرنگی تو افکار مردم رنگش قرمز هست به نظرم اگه رو رنگشم کار کنی خیلی عالی میشه موفق باشید
خیلی جالب شده اما چون گوجه فرنگی تو افکار مردم رنگش قرمز هست به نظرم اگه رو رنگشم کار کنی خیلی عالی میشه موفق باشید
coelho Member Jan 24, 2012 #8 سلام خیلی تمیز کار کردی.خیلی خوب شده. لینک اموزشو هم برا دوستان میزارم تا اگه مایل بودن استفاده کنن.موفق باشی... Link آخرین ویرایش: Jan 24, 2012
سلام خیلی تمیز کار کردی.خیلی خوب شده. لینک اموزشو هم برا دوستان میزارم تا اگه مایل بودن استفاده کنن.موفق باشی... Link
hamid Well-Known Member Jan 26, 2012 #9 این تقریبا میشه بگی همون آموزش هستش فقط عکس گوجه اصلی رو گذاشتین کنارش میتونستین یه خلاقیت نشون بدید وقتی این همه وقت گداشتین حداقل رو یه میوه دیگه کار میکردین
این تقریبا میشه بگی همون آموزش هستش فقط عکس گوجه اصلی رو گذاشتین کنارش میتونستین یه خلاقیت نشون بدید وقتی این همه وقت گداشتین حداقل رو یه میوه دیگه کار میکردین
Mj Well-Known Member Jan 26, 2012 #10 خیلی خوشگل و شارپ شده ای کاش کمی شدت بیرون پاشیدن اون مایع کمتر بود تا طبیعی تر میشد در کل خسته نباشی
خیلی خوشگل و شارپ شده ای کاش کمی شدت بیرون پاشیدن اون مایع کمتر بود تا طبیعی تر میشد در کل خسته نباشی
Hossein.59 New Member Jan 31, 2012 #11 خیلی خوب و حرفه ای شده ... فقط یه مقدار انعکاسش جای کار داره ! چرا اون یکی گوجه انعکاس نداره ؟ موفق باشید ...
خیلی خوب و حرفه ای شده ... فقط یه مقدار انعکاسش جای کار داره ! چرا اون یکی گوجه انعکاس نداره ؟ موفق باشید ...