جواب به دوستان:
سلام و خسته نباشی به تمام دوستان عزیز:
واقعا چه غوغایی و چه خبره ؟؟؟
اول میریم سر انتقادات:
من می خواستم بدونم تو از کجا 100 تا لایه ردیف کردی این همهمه 10 تا لایه بیشتر نی
ویه چی دیگه تو با چه حسی نور پردازی کردی این نور از پنجره انگار پرتاب شده
یه چیز دیگه که منو حیرت زده کرده اینه که تابلو به چه قدرت الهی کج شده مگه زلزله اومد
تو به کجای این کار مینازی
خب دوست من چرا داغ کردی و این حرف چیه تو میزنی میگی 100 لایه بیا همین تصویر رو همین جوری تقسیم بندی کنیم :3 تا لایه از شکل صورت و لایه تصویر اصلی و نوشته که فقط این خودش میشه 5تا اینم خام و بدون عملیات روش پس حرف شما درسته ای وای

اما بازم از این انتقادت ممنون

راستی در مورد نور پردازی و زلزله اینها که معلومه که از روی حال خرابی نوشتی نه بیش...
اووووووووووههههههههههه مهده کودک شد
کی گفته ماداریم روحشو تضعیف میکنیم
ما داریم حالشو میگیریم تا دفعه بعد بیاد پوز مار و بزنه و ایجا همه باهم رقابت کنند
وختی منو اون اولا مسخره میکردن تو کجا بودی پری نجات منم اینتوری به اینجارسیدم
دوست من اول برو ببین با بزرگترت چه جور صحبت کنی بعد بیا این حرفها رو بزن. و هیچ کی توی این سایت نمیخاد پوز همدیگه رو بزن یا رو کم کنی باشه.

اما در مورد انتقاد که اون رو زیر آوردم بریم اون رو تحلیل کنیم :
جواب من در مورد کارت:
سلام و خسته نباشی.
واقعا جالب شدند اما چرا کارهای شما همش تو فاز وحشتیه و دراکولا و...
کار آخری قلب یا بادکنک با رنگ سبز زیاد جالب نشده.
راستی خودایی اگر تو بود و این کاریکاتور رو واست درست میکردند چیکار میکردی.
موفق باشی.
جواب شما:
اون دراکولاییه واسه یکی از دوستامه که قیافش وحشتناکه میخنده تمام لثه دیده میشه بعد ما مسخرش میکردیم بهش می گفتیم خفاش

و اون بادکنکه به نظر من باحال ترین و مورد تشویق قرار گرفته ترین کاریه که کردم بد نشده که؟
شماهم موفق باشید
اما در مورد حرفهای من کجای این حرفها مسخره کردنه اولش که سلام بود دوم تعریف کارهات بود سوم هم یه چیزی واسه خنده نوشتم که تو به حساب مسخره گذاشتن میزاری که توی پست بعد که خودت نوشتی معلوم میشه کی کی رو مسخره میکنه. چهارم یه نظر بود و از کلمه جالب استفاده شده نگفتم بد شده. اما در مورد بحث آخری هم تو گفتی با بچه ها دعوا کردی و یک هفته از مدرسه بیرون رفتی که من هم با یه شوخی جوابت رو دادم و در کل واسه این حرفهاتم متاسفم.

مشخصات من واینجوری نگاه نکنید
من 30 -40 بار از انجمن افتادم بیرون و خیلی هم تو کارم واردم و مغرورم نیستم چرا اینجارو تبدیل به فضای درام تبدیل کردیم
این آقا زبون ندارهه از خودش دفاع کنه ؟بنده وکیلم؟
حالا در مورد این حرفت: که خودتم میدونی این انجمن است و انجمن گالری و نظر خواهی نه میدون جنگ و فضای درام و این حرفهای تو یکم مسخره
حالا در مورد زبون و وکیل و اینها هم کسانی که توی این فرم هستند چه یک عضو جدید چه یه مدیر انجمن همه یه جورایی دوست و واسه کمک کردن به هم دیگه هستند نه واسه جنگ و جدال اگر هم نظری میدن و یا یه عیبی از کارهات میگیرن فقط برای کمک به ماست که واسه این یکی حرفت هم متاسفم.
حرف آخزم به شما جواد مافیا که یه سر توی چند تا پستهایی که این چند روز داشتی زدم و هر کی یه نظری در مورد کارهات داده تو با یه جواب کوبنده پاسخش رو دادی و بازم میگم این طرز صحبت کردن نیست و اگر جنبه انتقاد نداری بهتره کارهات توی خونه انبار کنی پس چرا میاری اینجا میزاری.
-------------------------------------------------------
حالا بریم سر دوست عزیز و نازنینم که هر چه دل تنگش بخواد میتونه به من بگه که خدا شاهده دوستش دارم و اون کسی نیست جز آقا
street design
وممنون از انتقادش و نظرش.
یه تشکر ویژه از آقای
hamid_00a .
to rimember sb که در نبود من واقعا آقایی کرده .ممنون.

و در آخر هم از smile_alireza . to rimember sb. michael_bier .
nima_dsnr.
gilas .
pishmacola.
Ultra3D.
deamondisk.
mohammadgh.
Darkknight. و تمام دوستانی که به یه جوری من رو شرمنده کردن.